Ileż razy można rzucać półdystans z pompki? ostatnie 10 takich rzutów i wlazło tylko raz... Wjazd pod kosz faul i wolne. Czy to takie trudne? Trener w ogóle nie panuje nad drużynąJa dostanę palpitacji serca na meczu OM-OKC ???? poziom jak wczoraj Byki ze Slońcami
Bo takiego zawodnika jak Simmons to nie było dawno. Niech się cieszą i dziękują Bogu bo z nim zajdą daleko. Bardzo podobny zawodnik do LBJ'a. Póki co to nie rzuca za 3 ale pewnie z każdym sezonem będzie się wyrabiał.Phila u siebie ostatnio gra jak z nut, poza topowymi drużynami to reszta będzie tam dostawać bęcki.
e: okc porażająca skuteczność w 3 kwarcie ????
Jak dla mnie to trener może sobie na twitterze siedzieć a oni niech dalej pompkująIleż razy można rzucać półdystans z pompki? ostatnie 10 takich rzutów i wlazło tylko raz... Wjazd pod kosz faul i wolne. Czy to takie trudne? Trener w ogóle nie panuje nad drużyną
e: 4/13 Melo i 4/13 Westbrook do tego 3/10 drewniaka Adamsa
Ja pogralem w pre over 217.5. Mialem te same mysli co ty ale typu nie podalem bo to jednak wysoka linia ale weszlo lekko.Odpuscilem,pobrane mam Orlando +5,5 i under 235 Phoenix,wystarczy.
Jutro Chiny do poludnia,rano obczaje,bo nie ma jeszcze kursow,dzis ładny wszedł.
Rano wrzucę, z tym underem na koniec to mnie poniosło, wczesniej dwa overy na kwarty,nie jest najgorzej,Orlando pewnie tez dowiezie.Co to toronto robi. Mieli +20 a zaraz remis bedzie. Pazerny dwa razy traci.
Ja pogralem w pre over 217.5. Mialem te same mysli co ty ale typu nie podalem bo to jednak wysoka linia ale weszlo lekko.
Czekam jutro na chiny od ciebie ????
Nyk - Miami typ: Knicks @1,90
JepDobra Andrzejki czas zacząć! ????
Orlando @3,05
Orlando +2,5 @2,46
OKC 108:121.... RW sam meczu nie wygra niestety a szkoda. Dzisiaj minus ale zobaczymy jak jutro ????Siemandero!! Jak dobrze wstawac skoro swit!
https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-listopad-2017.149010/page-20#post-6561646
Odemnie na NBA
Toronto - Columbus Crew
Zakwalifikuje się - Toronto @1.75 bet563
?? Poza 4 kwartą Russ grał takie kupsko i to on był jednym z głównych przyczyn tej porażki. Grałby tak od początku to by izi roznieśli Magic.OKC 108:121.... RW sam meczu nie wygra niestety a szkoda. Dzisiaj minus ale zobaczymy jak jutro ????
W tym roku bardzo mało śledze ich. Gra ktoś tam z NBA? ???? Simmons 29 wolnych oddał w meczu, nie wiem czy to nie jakiś nba history record ???? Zaraz zerknę.Rano wrzucę, z tym underem na koniec to mnie poniosło, wczesniej dwa overy na kwarty,nie jest najgorzej,Orlando pewnie tez dowiezie.
Rambo, a Ty nic z Chin nie ruszasz?
W tym roku liga bardziej wyrownana i kursy juz nie tak wysokie,zdaję się.
Sluszna racja.?? Poza 4 kwartą Russ grał takie kupsko i to on był jednym z głównych przyczyn tej porażki. Grałby tak od początku to by izi roznieśli Magic.