Przeciez to kurs 1.400...Panowie idziecie w strone Cairns Taipans? Powiedzmy +7,5?
Hmmm grasz +3,5 na Taipans? Ja chcialem to 7,5 polaczyc z Poli Timisoara 1X w pucharze RumuniiPrzeciez to kurs 1.400...
Niby mam typ na ten mecz, ale jeszcze obczaje Chinska i zobacze co tam Excel znajdzie. Najwyzej zagram dubel. Do meczu W Australii jeszcze 70 min takze mamy czasHmmm grasz +3,5 na Taipans? Ja chcialem to 7,5 polaczyc z Poli Timisoara 1X w pucharze Rumunii
Czemu, Kepco u siebie nie gra źle, a kurs ba Rush tylko 1.57 ?Polecam Rush z siatki dzisiaj
Berlin RV 3 set @1,85
Dokładnie, ja chyba w drugą stronę pójdę. Kepco ostatnio słabizna, ale Rush wcale nie gra jakoś wybornie, do tego na wyjazdach średniaki. Kepco u siebie gra o wiele lepiej niż w delegacjach.Czemu, Kepco u siebie nie gra źle, a kurs ba Rush tylko 1.57 ?
Mialem 168,5 ,zamknąłem jak linia spadła do 150,5pkt, ponownie pobralem 172,5 i trzymam.
Kolego od aku,a nie mozesz tego zamknąć, chociaż powinno wejść?
Gonic,albo bardziej prawdopodobne,zagrają mocniej w obronie.
Serbia 105:87 Gruzija....192 ... Tez nie ma za co, odnosnie rozliczenia;-)K..ale idą z punktami.
Brawa dla Marek611 sie o duzo nie pomylil;pSerby z Gruzinami to mogą nabić nawet ze 190 ????
Jeden zerkoClub America - Tigres
Tigres DNB @2 bet563
Nie zapomniałem, plusów tez zdarza się nie rozliczać.Club America 0:1 Tigres
Nie ma za co, odnosnie rozliczenia ???? zdarza sie zapomniec i najlepszym.
Co Pan grasz na Chiny?
Poszukaj jeszcze,pewnie znajdziesz.Może tez plusowe,bo takie tez były.Serbia 105:87 Gruzija....192 ... Tez nie ma za co, odnosnie rozliczenia;-)
Brawa dla Marek611 sie o duzo nie pomylil;p
P.S no nic, wracamy do ogladania meczu Sydney vs Taipans. Bylo HT to moglem troche poszperac w archiwach;p