To jeszcze Zverev i jestem w domu, ale tam może być trudniej ???? Chung ostatnio coś nieźle pogrywał, a Mischa wręcz odwrotnieMahut go szybko odprawi.Widać,że coś potrenował przed tym turniejem a Vasek to jeździec bez głowy.
Trudny mecz ale jakbym musiał grac to Zvereva.To jeszcze Zverev i jestem w domu, ale tam może być trudniej ???? Chung ostatnio coś nieźle pogrywał, a Mischa wręcz odwrotnie![]()
co zrobił bo oglądam KanadyjczykaMahut to nic przy tym co zrobił Zverev w 1gemie ????
Niby ostatni turniej w roku, ale nie spodziewałbym się tego, raczej szybki zjazd do bazy.mozliwe ze Misha skreczuje ?
Pribram u21 do przerwy @ 1.80
tez mialem podobną sytuacje jakis czas temu, na nastepny dzien albo jakos po dwóch dniach kasa wróciła na kontopodczas wplaty do unibet przez trustly wyskoczyl blad o nieudanym depozycie. Kiedy moge spodziewac sie zwrotu? swoja droga odradzam wplaty tam, to trustly to jakas porazka - co chciwle hajs ginie
Nie wiem czy widziałeś pierwszego seta, ale tam też grał jak równy z równym i tylko odpały przy serwisach miewał. Tego seta raczej nie odda już, ale trzeci to może być loteria w TB.Mahut @ 1,94
Dużo lepszy teraz