Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Po wczesniejszym bledzie podczas wplacania pieniadze juz wrcoily na konto. Wiec probuje jeszcze raz, mala czesc przeszla. Wplacam reszte i Przelewy natychmiastowe Pieniądze powinny znaleźć się na Twoim koncie już wkrótce.
Transakcja jest w toku.
???? ???? ???? to byl definitywnie ostatni raz. Trustly????
O 14:00 challenger w Eckental Maamoun - Basic 1 @5 Mirza w Moskwie swój najlepszy wynik w karierze zupełnie niespodziewanie. O mały włos finał. Zobaczymy jak zagra w challengerze po takim turnieju.. Egipcjanin Maamoun we wrześniu niezle poczynał sobie w challengerze w Izmir gdzie przegrał w finale z Niedowiesowem a pokonał chocby Jaziriego. Kursik warty ryzyka
Sieber @3 mecz Fortuna
Warto w Gonzaleza z Peraltą czysto? Imo wydaje mi się to no betem.
Jak widzicie Gasqueta z Paire? Wydawało mi się, że +1,5 na Paire value bo Gaske to już dziad, ale Paire to Paire i H2H 0:4...
Warto w Gonzaleza z Peraltą czysto? Imo wydaje mi się to no betem.
Jak widzicie Gasqueta z Paire? Wydawało mi się, że +1,5 na Paire value bo Gaske to już dziad, ale Paire to Paire i H2H 0:4...
Właśnie dlatego, że Paire to Paire, to imo value dziś. Rychu wcale nic specjalnego nie pokazuje, grają na centralnym, jak tylko sobie bezmózg nie odpuści to będzie wyrównana walka.
Teraz już sam nie jestem pewny po tym co widzę w tym gemie... wystarczy trochę szczęścia przy returnach (tak jak teraz dwie po necie) i może być po gemach
Teraz już sam nie jestem pewny po tym co widzę w tym gemie... wystarczy trochę szczęścia przy returnach (tak jak teraz dwie po necie) i może być po gemach
Właśnie dlatego, że Paire to Paire, to imo value dziś. Rychu wcale nic specjalnego nie pokazuje, grają na centralnym, jak tylko sobie bezmózg nie odpuści to będzie wyrównana walka.
Było blisko przełamania, ale 2 piłki to po necie + jeden błąd Gonzaleza pod siatką chyba. Na szczęście utrzymali, TB mnie uszczęśliwi, nawet już nie muszą go wygrywać ????
To jest wlasnie ze statami, ludzie je maja ale nie rozumieja....jak 5Dimes daje 163 to jest duza szansa ze sie bedzie krecic w tych granicach. 5Dimes to prawie jak pinnacle jesli chodzi o marze. Granie overow 150 albo under 170 jak najbardziej value nie zaleznie cxy wejdzie czy nie bo przeciez nigdy tej pewnosci nie ma.
To jest wlasnie ze statami, ludzie je maja ale nie rozumieja....jak 5Dimes daje 163 to jest duza szansa ze sie bedzie krecic w tych granicach. Granive overow 150 albo under 170 jak najbardziej value nie zaleznie cxy wejdzie czy nie.
Ja sobie żartowałem. A 5Dimes nie jest tutaj akurat żadnym wyznacznikiem, bo wszędzie jest taka linia (163.5), więc większość uważa, że będzie się kręciło w tych granicach. Także nie wiem, co ma do tego statystyka.
Simon 1. set @5,6 trochę na przekór i słabą grę Chardy'ego.