Koleś dwa razy prowadził 4:1 i stracił seta ????O 14:00 challenger w Eckental Maamoun - Basic 1 @5 Mirza w Moskwie swój najlepszy wynik w karierze zupełnie niespodziewanie. O mały włos finał. Zobaczymy jak zagra w challengerze po takim turnieju.. Egipcjanin Maamoun we wrześniu niezle poczynał sobie w challengerze w Izmir gdzie przegrał w finale z Niedowiesowem a pokonał chocby Jaziriego. Kursik warty ryzyka
Sieber @3 mecz Fortuna
Warto w Gonzaleza z Peraltą czysto? Imo wydaje mi się to no betem.Gonzalez S / Peralta J DW 2:0 @2.85
Warto też spróbować over gemowy bo nie spodziewam się tam przełamań czyli do TB @3.00
Właśnie dlatego, że Paire to Paire, to imo value dziś. Rychu wcale nic specjalnego nie pokazuje, grają na centralnym, jak tylko sobie bezmózg nie odpuści to będzie wyrównana walka.Warto w Gonzaleza z Peraltą czysto? Imo wydaje mi się to no betem.
Jak widzicie Gasqueta z Paire? Wydawało mi się, że +1,5 na Paire value bo Gaske to już dziad, ale Paire to Paire i H2H 0:4...
Teraz już sam nie jestem pewny po tym co widzę w tym gemie... wystarczy trochę szczęścia przy returnach (tak jak teraz dwie po necie) i może być po gemachWarto w Gonzaleza z Peraltą czysto? Imo wydaje mi się to no betem.
Ok czyli odpustTeraz już sam nie jestem pewny po tym co widzę w tym gemie... wystarczy trochę szczęścia przy returnach (tak jak teraz dwie po necie) i może być po gemach
Pomyślimy, jest trochę czasu jeszcze.Właśnie dlatego, że Paire to Paire, to imo value dziś. Rychu wcale nic specjalnego nie pokazuje, grają na centralnym, jak tylko sobie bezmózg nie odpuści to będzie wyrównana walka.
To jest wlasnie ze statami, ludzie je maja ale nie rozumieja....jak 5Dimes daje 163 to jest duza szansa ze sie bedzie krecic w tych granicach. 5Dimes to prawie jak pinnacle jesli chodzi o marze. Granie overow 150 albo under 170 jak najbardziej value nie zaleznie cxy wejdzie czy nie bo przeciez nigdy tej pewnosci nie ma.Czyli w under 163.5 mogę pakować grubo? ????
Renata Zarazua @ 2,24
Ostatnio lepsza forma, a przy 1:1 i 0:1 w gemach to dobry kurs, więc spróbuję.
Ja sobie żartowałem. A 5Dimes nie jest tutaj akurat żadnym wyznacznikiem, bo wszędzie jest taka linia (163.5), więc większość uważa, że będzie się kręciło w tych granicach. Także nie wiem, co ma do tego statystyka.To jest wlasnie ze statami, ludzie je maja ale nie rozumieja....jak 5Dimes daje 163 to jest duza szansa ze sie bedzie krecic w tych granicach. Granive overow 150 albo under 170 jak najbardziej value nie zaleznie cxy wejdzie czy nie.