>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Po wczesniejszym bledzie podczas wplacania pieniadze juz wrcoily na konto. Wiec probuje jeszcze raz, mala czesc przeszla. Wplacam reszte i
Przelewy natychmiastowe
Pieniądze powinny znaleźć się na Twoim koncie już wkrótce.
Transakcja jest w toku.
???? ???? ???? to byl definitywnie ostatni raz. Trustly????

R 7

reikai

Użytkownik
O 14:00 challenger w Eckental Maamoun - Basic 1 @5 Mirza w Moskwie swój najlepszy wynik w karierze zupełnie niespodziewanie. O mały włos finał. Zobaczymy jak zagra w challengerze po takim turnieju.. Egipcjanin Maamoun we wrześniu niezle poczynał sobie w challengerze w Izmir gdzie przegrał w finale z Niedowiesowem a pokonał chocby Jaziriego. Kursik warty ryzyka
Sieber @3 mecz Fortuna
Koleś dwa razy prowadził 4:1 i stracił seta ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Gonzalez S / Peralta J DW 2:0 @2.85
Warto też spróbować over gemowy bo nie spodziewam się tam przełamań czyli do TB @3.00
Warto w Gonzaleza z Peraltą czysto? Imo wydaje mi się to no betem.
Jak widzicie Gasqueta z Paire? Wydawało mi się, że +1,5 na Paire value bo Gaske to już dziad, ale Paire to Paire i H2H 0:4...

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Warto w Gonzaleza z Peraltą czysto? Imo wydaje mi się to no betem.
Jak widzicie Gasqueta z Paire? Wydawało mi się, że +1,5 na Paire value bo Gaske to już dziad, ale Paire to Paire i H2H 0:4...
Właśnie dlatego, że Paire to Paire, to imo value dziś. Rychu wcale nic specjalnego nie pokazuje, grają na centralnym, jak tylko sobie bezmózg nie odpuści to będzie wyrównana walka.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Teraz już sam nie jestem pewny po tym co widzę w tym gemie... wystarczy trochę szczęścia przy returnach (tak jak teraz dwie po necie) i może być po gemach
Ok czyli odpust
Właśnie dlatego, że Paire to Paire, to imo value dziś. Rychu wcale nic specjalnego nie pokazuje, grają na centralnym, jak tylko sobie bezmózg nie odpuści to będzie wyrównana walka.
Pomyślimy, jest trochę czasu jeszcze.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Było blisko przełamania, ale 2 piłki to po necie + jeden błąd Gonzaleza pod siatką chyba. Na szczęście utrzymali, TB mnie uszczęśliwi, nawet już nie muszą go wygrywać ????

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Baaardzo źle wygląda Simon. Chardy niewiele lepiej, ale wiadomo, że Simon ma bardzo mało argumentów, jeśli jest tak mało regularny jak dzisiaj.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Czyli w under 163.5 mogę pakować grubo? ????
To jest wlasnie ze statami, ludzie je maja ale nie rozumieja....jak 5Dimes daje 163 to jest duza szansa ze sie bedzie krecic w tych granicach. 5Dimes to prawie jak pinnacle jesli chodzi o marze. Granie overow 150 albo under 170 jak najbardziej value nie zaleznie cxy wejdzie czy nie bo przeciez nigdy tej pewnosci nie ma.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
To jest wlasnie ze statami, ludzie je maja ale nie rozumieja....jak 5Dimes daje 163 to jest duza szansa ze sie bedzie krecic w tych granicach. Granive overow 150 albo under 170 jak najbardziej value nie zaleznie cxy wejdzie czy nie.
Ja sobie żartowałem. A 5Dimes nie jest tutaj akurat żadnym wyznacznikiem, bo wszędzie jest taka linia (163.5), więc większość uważa, że będzie się kręciło w tych granicach. Także nie wiem, co ma do tego statystyka.
Simon 1. set @5,6 trochę na przekór i słabą grę Chardy&#39;ego.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom