>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Ja sobie żartowałem. A 5Dimes nie jest tutaj akurat żadnym wyznacznikiem, bo wszędzie jest taka linia (163.5), więc większość uważa, że będzie się kręciło w tych granicach. Także nie wiem, co ma do tego statystyka.
Simon 1. set @5,6 trochę na przekór i słabą grę Chardy&#39;ego.
Taak? a sprawdziles sobie wczoraj te chiny? bo widze nie bardzo:p to Ci powiem
Bylo 6 meczow, w 5ciu na 6ciu meczy buki machneli sie o 10+ pkt w jedna lub druga strone co do overu. 5Dimes jako jedyny wystaeil rowme 208 w tym meczu, a na rescie mial 0.5 jak kazdy inmy buk. Tylko Shenzen zakonczylo sie 210, a linia 208 ????
Ale kazdy niech tam gra jak woli ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Taak? a sprawdziles sobie wczoraj te chiny? bo widze nie bardzo:p to Ci powiem
Bylo 6 meczow, w 5ciu na 6ciu meczy buki machneli sie o 10+ pkt w jedna lub druga strone co do overu. 5Dimes jako jedyny wystaeil rowme 208 w tym meczu, a na rescie mial 0.5 jak kazdy inmy buk. Tylko Shenzen zakonczylo sie 210, a linia 208 ????
Ale kazdy niech tam gra jak woli ????
No to super, życzę jak najwięcej perełek, najlepiej jeszcze wstawionych na forum. ;)
Ale tak jak napisałem - akurat na ten mecz wszędzie linia ta sama, więc chyba o niczym to nie świadczy?
EDIT: Reputki oddawać nie musisz, uznałem, że za tłumaczeni się należy. ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
No to super, życzę jak najwięcej perełek, najlepiej jeszcze wstawionych na forum. ;)
Ale tak jak napisałem - akurat na ten mecz wszędzie linia ta sama, więc chyba o niczym to nie świadczy?
EDIT: Reputki oddawać nie musisz, uznałem, że za tłumaczeni się należy. ;)
E tam, perelki sie gra nie dajac na forum, to chyba logiczne ????
Nie moj typ oczywiscie, ale ziomek z grupy trafil wczoraj, tez nic nie powiedzial, dopiero po fakcie:p

drexler 570

drexler

Użytkownik
⛔
Schwartzman, D/Verdasco, F @2.20 Unibet
To nie wejdzie to czas na przerwe :cool:
Pożyczyłem ale tak bez większego przekonania.Oni tak te mecze olewają,że trzeba to traktować jako zabawę.Po tym co dziś Zverev pokazał jest w tym value.Chyba tylko Quereshiemu tu będzie zależeć i może trochę Verdasco bo troszkę odpoczął.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
zaczales od nowa tasme all in ? ja planuje ????
a zalozyles konto na 5Dimes?:p
Tak, zaczne od meczu Hornets. ale tym razem to musza byc takie pewki jak mialem w temacie na poczatku. Jeden typ na 2-3 dni max az dojdziemy do 7:p Innej mozliwosci nie ma.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
a zalozyles konto na 5Dimes?:p
Tak, zaczne od meczu Hornets. ale tym razem to musza byc takie pewki jak mialem w temacie na poczatku. Jeden typ na 2-3 dni max az dojdziemy do 7:p
gdy wybralo sie tasme na 10 spotkan to mozna zamknac po 8 spotkaniach przed lub na live ?

drexler 570

drexler

Użytkownik
Schwartzman do debla się kompletnie nie nadaje...nie wiem po co się pcha do grania.Jak to wygrają to będzie cud, wszystko zależy od rywali.
I już dali się przełamac i set w plecy. Verdasco sam tego nie wygra.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom