Taak? a sprawdziles sobie wczoraj te chiny? bo widze nie bardzo to Ci powiemJa sobie żartowałem. A 5Dimes nie jest tutaj akurat żadnym wyznacznikiem, bo wszędzie jest taka linia (163.5), więc większość uważa, że będzie się kręciło w tych granicach. Także nie wiem, co ma do tego statystyka.
Simon 1. set @5,6 trochę na przekór i słabą grę Chardy'ego.
No to super, życzę jak najwięcej perełek, najlepiej jeszcze wstawionych na forum.Taak? a sprawdziles sobie wczoraj te chiny? bo widze nie bardzo to Ci powiem
Bylo 6 meczow, w 5ciu na 6ciu meczy buki machneli sie o 10+ pkt w jedna lub druga strone co do overu. 5Dimes jako jedyny wystaeil rowme 208 w tym meczu, a na rescie mial 0.5 jak kazdy inmy buk. Tylko Shenzen zakonczylo sie 210, a linia 208 ????
Ale kazdy niech tam gra jak woli ????
E tam, perelki sie gra nie dajac na forum, to chyba logiczne ????No to super, życzę jak najwięcej perełek, najlepiej jeszcze wstawionych na forum.
Ale tak jak napisałem - akurat na ten mecz wszędzie linia ta sama, więc chyba o niczym to nie świadczy?
EDIT: Reputki oddawać nie musisz, uznałem, że za tłumaczeni się należy.
A co to za ciekawa grupa?E tam, perelki sie gra nie dajac na forum, to chyba logiczne ????
Nie moj typ oczywiscie, ale ziomek z grupy trafil wczoraj, tez nic nie powiedzial, dopiero po fakcie
Dwa razy 40:15 na powrót, ale kto urodził się wróblem, orłem nie umrze.Simon 1. set @5,6 trochę na przekór i słabą grę Chardy'ego.
To podobnie jak mnie ????O ja cie... 20cm mnie ratuje na razie ????
Przecież to gorsze niż WTA ????
(szczęśliwie ale weszło) drugiego seta bym nie radził grać, bo było blisko przełamańWarto też spróbować over gemowy bo nie spodziewam się tam przełamań czyli do TB @3.00
zamykam, bo różnie może być w 2secie (w TB szczęśliwie więc nie ma co kusić losu)Gonzalez S / Peralta J DW 2:0 @2.85
zaczales od nowa tasme all in ? ja planuje ????oddalem reputke
Pożyczyłem ale tak bez większego przekonania.Oni tak te mecze olewają,że trzeba to traktować jako zabawę.Po tym co dziś Zverev pokazał jest w tym value.Chyba tylko Quereshiemu tu będzie zależeć i może trochę Verdasco bo troszkę odpoczął.
a zalozyles konto na 5Dimes?zaczales od nowa tasme all in ? ja planuje ????