>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Wszystkie trzy mecze ryzykowne a u Johnsona chyba najbardziej. W tym meczu lepiej już zagrać over bo Hasse dla mnie jest lekkim faworytem a obaj dobrze serwują.
Pewnie, że wszystkie typy ryzykowne, mecze są 60/40 dla tych co napisałem moim zdaniem. Haase dobrze serwuje, ale łeb mu się gotuje, podobnie jak Johnsonowi. Liczę po prostu na to, że Amerykaniec będzie miał pierwszy serwis na poziomie ~~60% i to powinno wystarczyć. Over jest też dobrym wyjściem, ale równie dobrze może się skończyć po jednym przełamaniu w secie i tyle będzie.
Pograłem Amerykańców, Serba odpuszczam, bo Sugita ostatnio jakoś przędzie i może to wygrać.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
GSW czy Cavs nie będą się zarzynać w sezonie zasadniczym.Wyobrażacie sobie takiego Wade, który flaki wypruwa w regular season? Dla nich prawdziwe granie zacznie się w play off, dlatego nie ma co ryzykować teraz niskich kursów w NBA na najlepsze drużyny. Ja to mam zasadę, nigdy nie gram w NBA kursów poniżej 1,15-1,20 bo tam każdy może wygrać z każdym.Już lepiej szukać dogów albo grac na nie progresją.
A co robili GSW w poprzednim sezonie zasadniczym jak nie zarzynali się? ????
Sprowadzenie Rose to jakiś dziwny pomysł dla mnie, tak na marginesie...zaraz złapie jakąś poważną kontuzję (tfu tfu, oczywiście mu tego nie życzę).
Serba odpuszczam, bo Sugita ostatnio jakoś przędzie i może to wygrać.
Sugita to wygra 2:1, over najpewniejszy na ten mecz ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
gdzie niby byl kurs na Knicks 11?? przedmeczowy byl 5, a w trakcie spotkania nie bylo takich kursow bo caly mecz prowadzili Knicks, max kurs na Knicks bylo 6. chyba ze chodzilo Ci o Pistons kurs 11 to rzeczywiscie na live takie byly jak nie lepsze, bo przedmeczowy byl kolo 7, jak GSW byli +14 to pewnie byl kolo 15.
Na Detroit w pre bylo 11, pomylilem z Knicks.

drexler 570

drexler

Użytkownik
A co robili GSW w poprzednim sezonie zasadniczym jak nie zarzynali się? ????
Dwa sezony temu jak chcieli pobić rekord legendarnej drużyny wszech czasów Chicago Bulls i zapłacili za to mistrzostwem. W zeszłym sezonie byli już mądrzejsi i wygrali.
Hasse jednak poskłada tego żałosnego Johnsona szybciej niż myślałem...

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Johnson jeszcze to wezmie.. on tak ma przynajmniej ja to zauwazyłem ze czesto w pierwszych setach jak sie połamie na początku to juz w secie nie walczy jak by sobie odpuszczał, obroty podkreca w kolejnych.
tak tylko mówie ale osobiscie go nie ruszam dzis ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Od kilku turniejów ma podejście jakby chciał zakończyć ten sezon, myślałem że na mastersa jednak się zepnie, a tu dupa ????
Pajac konkretny, zamiast grac Hasse to niepotrzebnie over wziąłem. Z takim podejściem po co w ogóle na turniej przyjeżdzał..Brak koordynacji w ruchach, jakiś nieobecny, wolny i nawet serwis marny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom