Viktorja 1,5 1 tercja
indesipende 1,5 2,5Independiente - Patronato Juventud Catolica over 1,5 1.23 2,5 1.80
Sportivo Luqueno - Nacional Asuncion over 1,5 1.27 2,5 1.87
Managua - Juventus Managua over 1,5 1.23 2.5 1.76
Ostatnie typki bo nic niema już na nockę
Viktorja 1 tercja 1,5
Po 1 tercji 1-0 ,oby owerki weszły i wygrali ,jak nie to niema co grać tej Ligi na tercje taki pewniak był i odwalił mi ????
Witam dawno cię nie widziałemheh na Cavsów przed 4 kwartą było 201 ????
przeciez mozesz wyplacic sobie prze SEPA (Banka Transfer)"Niestety nie mogę Pana skorygować o dokładnej godzinie przywrocenia systemu platniczego trustly" 1x
Dawali w tym sezonie wiecej niż 11? Bo w zeszłym to regularnie 15 się pojawiały, ale też gra była innaDetroit kurs 6,5
Knikcks kurs 11
Indiana kurs 3,6
...... ????
gdzie niby byl kurs na Knicks 11?? przedmeczowy byl 5, a w trakcie spotkania nie bylo takich kursow bo caly mecz prowadzili Knicks, max kurs na Knicks bylo 6. chyba ze chodzilo Ci o Pistons kurs 11 to rzeczywiscie na live takie byly jak nie lepsze, bo przedmeczowy byl kolo 7, jak GSW byli +14 to pewnie byl kolo 15.Detroit kurs 6,5
Knikcks kurs 11
Indiana kurs 3,6
...... ????
Boston jest zaskakująco dobry bez Haywarda, Rockets zawiedli, ładne ako by było, ale jednak Miśki są mocne w kolejnym sezonie, trzeba bylo dołożyć 76ers albo Pelicans do Celtics. przegrana Lakers jakos nie boli, bo i stawka adekwatna.Nie byla zla nocka, dzieki Orlando spory plus, po raz kolejny Oklahoma mnie zawodzi, wiedzialem ze Butler zagra, ale i tak bylem pewien ze po raz drugi z rzędu z T-wolves nie przegrają.
Na dziś stawiam na Lakers @6, kurs ostro przesadzony, Utah to nie jest nic specjalnego, odszedl Hayward, jeszcze na rozegraniu mają Rubio, który nie umie rzucać. Utah jest lekkim faworytem i to wszystko, ja tu ich wielkiej przewagi nie widze, a moze Ball zagra dzisiaj super mecz?
Jeszcze chyba zagram:
Rockets + Boston
@4,3
Zverev ma styl na halę, ale Chung też nie gra jakoś źle w ostatnich tygodniach.Macie jakieś pomysły na singla dziś w Paryżu ? Mnie jakoś kusi zagranie M.Zvereva.
Wszystkie trzy mecze ryzykowne a u Johnsona chyba najbardziej. W tym meczu lepiej już zagrać over bo Hasse dla mnie jest lekkim faworytem a obaj dobrze serwują.Zverev ma styl na halę, ale Chung też nie gra jakoś źle w ostatnich tygodniach.
Ja chyba spróbuję lekko taki tripel:
Harrison
Johnson
Krajinovic
AKO @5.77
Każdy mecz z lekką przewagą na tych co stawiam, ale Johnson ostatnio odpały miewa, Harrison z Gojowczykiem, który ma niezłą formę i lubi grać w hali, a Krajinovic po prostu gra z przebijaką i tam różnie może być.