Tez mialem grac hcp na Murcie,ale oni w tym sezonie słabi. Choc na to co ostatnio barca grała,może wystarczyc.Murcia póki co trzyma Barcę pod wodą +6
Juz +10. Jak tak dalej pójdzie to handi moga być niepotrzebne.
Ale nie oplaca sie w ich strone teraz juz ladowac? +6.5 chyba malo co?Tez mialem grac hcp na Murcie,ale oni w tym sezonie słabi. Choc na to co ostatnio barca grała,może wystarczyc.
Coś w tym jest bo Fortuna wycofała zdarzenie z ofertyNie uważacie że kurs na Lukasa jest zawyżony? 3,15 na takiego grajka, dla mnie mecz 55/45 dla Tsongi. Osobiście pograłbym over w tym meczu bo tb lub 3 sety bardzo możliwe
nie ruszalbym, getafe cisnieKtoś Sociedad ogląda? Strzelą jeszcze czy raczej Getafe za ciosem?
Ten chłop nie ma głowy do gry, jeden mecz mu wyjdzie, a kolejny może dostać 6:2 6:1. Jak dla mnie Tsonga jest tutaj zdeterminowany, żeby wygrać. Nawet bym powiedział, że to na Jo jest kurs za wysoki. Pouille męczył się z Edmundem, który jest w przeciętnej formie. Niby pojedynek Francuzów i może dojść do trzech setów, bo oni są bardzo nieobliczalni, ale Tsonga musi oszczędzać siły, jeśli chce grać w turnieju kończącym sezon.Nie uważacie że kurs na Lukasa jest zawyżony? 3,15 na takiego grajka, dla mnie mecz 55/45 dla Tsongi. Osobiście pograłbym over w tym meczu bo tb lub 3 sety bardzo możliwe
Na trawie by go wciągnął, tu dalej jest Value, bynajmniej moim zdaniem.Ten chłop nie ma głowy do gry, jeden mecz mu wyjdzie, a kolejny może dostać 6:2 6:1. Jak dla mnie Tsonga jest tutaj zdeterminowany, żeby wygrać. Nawet bym powiedział, że to na Jo jest kurs za wysoki. Pouille męczył się z Edmundem, który jest w przeciętnej formie. Niby pojedynek Francuzów i może dojść do trzech setów, bo oni są bardzo nieobliczalni, ale Tsonga musi oszczędzać siły, jeśli chce grać w turnieju kończącym sezon.
Porto szybko ale w Birmingham mecz miłości ????Birmingham-Aston over 0,5 do HT + Porto B strzeli - AKO @4,3