>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
57:53...110....98 do undera, nie jest zle. Buki na live narazie zawyzaja linie, specjalnie albo cos wiedza. 98 jak najbardziej w zasiegu.
208 na mecz czyli 52 na kwarte. Rzucili 51 w 1szej wiec linia powinna byc 207, a byla 210. Teraz rzucili 59 pkt i nagle linia na 3 kwarte 55?a na druga polowe 108? 110 + 108 = 218...
Jesli na 3cia warte 55.5 to na 4ta w takim razie 52.5 (55.5 + 52.5 = 108)..Cos tu nie gra, no ale to Chiny:p

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Nie uważacie że kurs na Lukasa jest zawyżony? 3,15 na takiego grajka, dla mnie mecz 55/45 dla Tsongi. Osobiście pograłbym over w tym meczu bo tb lub 3 sety bardzo możliwe

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Jednak Carolcia nie da powachac seta Venus. Szkoda trochę bo finał stracił na uroku ;)
Nie uważacie że kurs na Lukasa jest zawyżony? 3,15 na takiego grajka, dla mnie mecz 55/45 dla Tsongi. Osobiście pograłbym over w tym meczu bo tb lub 3 sety bardzo możliwe
Coś w tym jest bo Fortuna wycofała zdarzenie z oferty

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Ten chłop nie ma głowy do gry, jeden mecz mu wyjdzie, a kolejny może dostać 6:2 6:1. Jak dla mnie Tsonga jest tutaj zdeterminowany, żeby wygrać. Nawet bym powiedział, że to na Jo jest kurs za wysoki. Pouille męczył się z Edmundem, który jest w przeciętnej formie. Niby pojedynek Francuzów i może dojść do trzech setów, bo oni są bardzo nieobliczalni, ale Tsonga musi oszczędzać siły, jeśli chce grać w turnieju kończącym sezon.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Ten chłop nie ma głowy do gry, jeden mecz mu wyjdzie, a kolejny może dostać 6:2 6:1. Jak dla mnie Tsonga jest tutaj zdeterminowany, żeby wygrać. Nawet bym powiedział, że to na Jo jest kurs za wysoki. Pouille męczył się z Edmundem, który jest w przeciętnej formie. Niby pojedynek Francuzów i może dojść do trzech setów, bo oni są bardzo nieobliczalni, ale Tsonga musi oszczędzać siły, jeśli chce grać w turnieju kończącym sezon.
Na trawie by go wciągnął, tu dalej jest Value, bynajmniej moim zdaniem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom