>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Benevento nawet przez 5 sekund nie potrafi utrzymać wyniku ???? Niezłe jaja.
To tylko potwierdza jaki to jest syf i jak Calgiari w uja zagrało.

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Panowie handi +1.5 pilka nozna to znaczy ze druzyna na ktora dalem powinna w najgorszym wypadku przegrac 1 bramka wszystkie inne wyniki 2 bramkami 3 bramki to oznacza ze typ na minus?

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
U mnie jak nie wejdzie 3 typy po rząd,to robie przerwe. To jest najlepsze wyjscie,zrby nie popłynąć.
Dziękuje ale mi nie chodziło o typki tylko ż eumnie sie wali w życiu i to się odbija na typach ,narazie dobrze szło ,do zagrania LIVE koszykówki i wielka klapa
Teraz sobie gram Podania w tenisie i ciekawe ile ugram tak przez 1 mecz
Dziękuje Tomku i podrawiam ,narazie nie podaje typków ,bo podania sobie pogram ,wiec je nie podaje w temacie
Troszke szcześcia miałem z siatką ,ale z Koszem to nie
Dziękuje może bed podawał typki ale nie na żywo same meczowe ,moz ezysk przyniesie
Dziekuje Bardzo za rade ???? ???? :cool:

drexler 570

drexler

Użytkownik
I Malaga uwali, tak myślałem ale zabrakło odwagi żeby zagrać..Tak czy tak Patryk Jaki powinien zbadać sprawę czy tam jakiegoś przekrętu nie było..

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ja na LIVE kAZAŃ tylko wcześniej cska pograłem i weszło ,aLE KAZAŃ ODWALIŁ W KONCÓWCE
Silva ja jestem śmiertelny każdy jest ,ja tam tylko za bardzo przeżywam jak coś sie stanie złego ,albo jakiś okrzan dostane to się wnerwjam strasznie ,ale w środku bo staram się panować nad sobą

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
Ja na LIVE kAZAŃ tylko wcześniej cska pograłem i weszło ,aLE KAZAŃ ODWALIŁ W KONCÓWCE
Silva ja jestem śmiertelny każdy jest ,ja tam tylko za bardzo przeżywam jak coś sie stanie złego ,albo jakiś okrzan dostane to się wnerwjam strasznie ,ale w środku bo staram się panować nad sobą
okrzan ???? bo jebne;)

C 33

chudzieny

Użytkownik
Chłopaki, powiedźcie jak to wygląda prawnie w przypadku gdy grasz u polskiego bukachera załóżmy w fortunie przez internet i załóżmy zgarniesz wygraną 16k, chcesz to wypłacić to na konto bankowe, może mi ktoś wytłumaczyć jak to wygląda żeby uniknąć jakiegoś przypału? Nie wygrałem tyle ???? ale interesuje mnie to

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Chłopaki, powiedźcie jak to wygląda prawnie w przypadku gdy grasz u polskiego bukachera załóżmy w fortunie przez internet i załóżmy zgarniesz wygraną 16k, chcesz to wypłacić to na konto bankowe, może mi ktoś wytłumaczyć jak to wygląda żeby uniknąć jakiegoś przypału? Nie wygrałem tyle ???? ale interesuje mnie to
Normalnie wypłacasz bo to legalny buk

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom