A to przepraszam ????Trentino włoska siata
Spoko ale dalej daja du**A to przepraszam ????
http://www.genti.stream/hd2.phpnie pooglada totkow nigdzie bo kupon mi zamykaja.?
Trento 6,25
są coraz bliżej... powinni coś strzelić.Bayern coś strzeli ?
ST. Jospehs vs Gibraltar Phoenix , Gibraltar 0-0
X2 kurs 2,05
mala stawka - bo kilka kontuzji w beniaminku Phoenix , ale są mocni , sporo Hiszpanow z Segunda B nabrali
Juve 2,5Juve 2,5 1.45
Roma 2,5 1.42
ako 2.05
Powinno być sporo brameczek
Legi nie tykam , a korci na 2,5
0-3Dyscyplina: Siatkowka, Wlochy
Godzina: 20:30
Spotkanie: Vibo Valentia vs Padova
Typ: Padova +1,5 handi setowe
Kurs: 1,8
.Wybralem ich , bo spodobala mi sie ich gra w dwoch setach z Trentino . Przegrali 1-3 , ale ladnie walczyli . Maja ciekawego gracza- Nelli - gral w Trentino , doszedl Travica. Mysle , ze dzis powalczą.
Vibo Valentia tak samo jak Padova bez zwyciestwa zaczeli rozgrywki w lidze . Maja mocniejszy sklad niz rok temu , ale mam nadzieje , ze oddadza przynajmniej dwa sety Padovie .
U mnie jak nie wejdzie 3 typy po rząd,to robie przerwe. To jest najlepsze wyjscie,zrby nie popłynąć.Juve 2,5
roma 2,5
Co za dziady
Dobranoc jestem nie spokojny ,bo podałem typki i nie weszło ???? do dupy jestem jak widać
Przepraszam Wszystkich ,dobrze z eidzie umnie w temacie ładnie zaczołem granie ,ale zaraz sie skończy pewnie bo już kiksuje umnie wszystko ????
No i masz. 2x Druga połowa już na utrzymanie wyniku, można powiedzieć że nawet panika przed Benevento. Potrafili nawet sam na sam zmarnować na tyle by nie oddać strzału.Cagliari następny gol @1,85 (3 drogowo)
Cagliari -0,5 na drugą połówkę @2,1 Uni
To jest kwestia czasu jak Cagliari walnie drugą bramę dlatego idę w takie zakłady. Benevento po raz kolejny utwierdziło, że nic nie grają. Bez strzału w pierwszej połowie... Cagliari za to ze zmarnowanym karnym.
Plan jest prosty, Cagliari strzela na 2-0, pierwszy zakład na plus i później czekanie na zysk z drugiego. Zobaczymy jak wyjdzie.