Grac45
Forum VIP
Absurdalne spadki kursów na gościDo czego to aluzja? ???? Jestem ciekaw tak po prostu, bo nasza ligowa piłka kopana mnie nie interesuje ale chętnie się dowiem
Absurdalne spadki kursów na gościDo czego to aluzja? ???? Jestem ciekaw tak po prostu, bo nasza ligowa piłka kopana mnie nie interesuje ale chętnie się dowiem
No spada cały czas, ale w STS dalej trzymają na poziomie @2 na Wisłę. Gdyby było coś około @2.3 to bym próbował, a tak to sam nie wiem.Absurdalne spadki kursów na gości
Totolotek ma po 2,65 na obie drużyny i bez podatkuNo spada cały czas, ale w STS dalej trzymają na poziomie @2 na Wisłę. Gdyby było coś około @2.3 to bym próbował, a tak to sam nie wiem.
Myślę nad Smyczkiem w Challengerze albo Bambergiem w Eurolidze, więc ew. wybór mam ????
Może ludzie liczą wreszcie na przełamanie Pogoni na wyjazdachW Krakowie też będzie remis? Kursy dziwnie podskoczyły na Wisłę ????
Lille o1,5
Nie jest to możliwe, żeby taki powód sprawił że Pogoń jest faworytem w Krakowie.Pewnie ludzie wchodzą na Pogon bo nowy trener "efekt miotły itd" i dobrze zagrali z Legia ale Wisła przejedzie się po nich przecież ta Pogon nie ma napastnika
I najlepszy argument ostatnio z forum, muszą się w końcu przełamać ????Może ludzie liczą wreszcie na przełamanie Pogoni na wyjazdach
Nie no, najlepszy to jest - sprzedali mecz ????I najlepszy argument ostatnio z forum, muszą się w końcu przełamać ????
Główny problem Pogoni to skuteczność, a dobrze zagrali nie tylko z Legią ale masa błędów defensywie co mecz to raczej nowy trener nie poprawi w ciągu 1-2 tygodni.Pewnie ludzie wchodzą na Pogon bo nowy trener "efekt miotły itd" i dobrze zagrali z Legia ale Wisła przejedzie się po nich przecież ta Pogon nie ma napastnika
Lille 4gol