i ktos mi powie ze Cilice nie puscil ???? z 4:2 w tie braku na 4:7Sock bierze mecz Cilic nie dobiega do pilek
Gruzja U21 over 1,5 2,60
To od razu puścił? Przypominam że jest to turniej kończący sezon, w dodatku Cilic grał z Zverevem też 3setówkę więc miał prawo być już mega zmęczony. Skarpeta po prostu złamał go psychicznie, a nie fizycznie. Gdyby Cilic puścił to nawet nie męczyłby się do TB tylko oddał wcześniej. Siedział mu pierwszy serwis i głównie na to liczył.nie wiem czy zauwazyles ale probowal nawet dobiegac do pilek zagranych przez Socka. Sock do kazdej pilki dobiegał nawet straconej
Piłka na 4:4 zdecydowałaCo za czajnik! ????
EDIT
Już przy 4-2 zwątpiłem, a tu brawo Skarpeciarz ograł pięknie przy 4-4
Nie tylko tenisowy, zdarzają się też fixy w hokeju, siatkówce, koszykówce no ale rzeczywiście w tenisie to tu na forum jest tego najwięcejCholera na tym forum każdy przegrany mecz tenisowy jest przez to, ze ktos sprzedał mecz. Dobre zródła macie chłopaki tylko teraz w drugą strone grajcie
Tak pół serio, pół żartem. Łatwiej kupić 1 zawodnika niż całą drużynę piłkarską.Cholera na tym forum każdy przegrany mecz tenisowy jest przez to, ze ktos sprzedał mecz. Dobre zródła macie chłopaki tylko teraz w drugą strone grajcie