>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
vakifbank 23:21 &gt;&gt; 23:25. u kobiet bez zmian nadal mózgu nie za wiele.
brać eczaczibasi póki jeszcze opłacalne. boskovic dziś kopie strasznie. a za to valifbank tragedia w przyjęciu, a ataku to już wogóle dramat ting i sloetjes jak narazie po 20 % w ataku, dawno nie przegrały z gospodyniami. ja złapałem @ 2,2

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
jakies informacje dotyczace meczu Polska u21 vs Dania u21 ? wzrost kursu na Danię z 1,8 na 2
Nie zagra dwóch wstępnie powołanych defensorów. J.Andersen o którym wspominałem i Nissen Kristiansen. Dwaj obrońcy, konkretnie stoper, ale grający jako prawy boczny i prawy obrońca - wahadło.
Info z działu Towarzyskie/Młodzieżowki

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
po tej akcji o wynik meczu w stambule jestem spokojny i dokładam eczaczi 3 set @ 2,35 Uni. tłamszą je strasznie. odebrały im już ochotę do gry w dniu dzisiejszym, podbijają wszystko, kończą wszystko a takie meczy wygrywa się 3:0.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Jeśli chodzi o to u21 to po mojemu Dania powinna nas ogarnąć. Widziałem jednych i drugich i różnica jest przede wszystkim w podejściu do gry. Duńczycy trzymają dyscyplinę i są poukładani od obrony do ataku. Różnice kadrowe dużo nie zmieniają. U nas z kolei każdy mecz wiążę się z niepewnością. Może wyjść dobry mecz, może gorszy - pewnej drużyny nie widać. Dla Polaków to mecz arcyważny, jeśli chcą się liczyć w walce o awans to trzeba Duńczyków pokonać, co i tak może nie wystarczyć. Stawiam 0:2 lub 1:3.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Mysle, ze dzisiaj ako zabójca to dunczycy u21 z polakami @1.9 w STS albo DNB @1.45 do tego dokładamy under 1.5 w meczu Irlandi z Dunczykami mecz do jednej bramki. Irlandia w 12 sie broni a Dania rozgrywa piłke i bije głową w mur. Kurs na to zdarzenie mamy @2.05 w STS.

otomarcin18 57

otomarcin18

Użytkownik
Jeśli chodzi o to u21 to po mojemu Dania powinna nas ogarnąć. Widziałem jednych i drugich i różnica jest przede wszystkim w podejściu do gry. Duńczycy trzymają dyscyplinę i są poukładani od obrony do ataku. Różnice kadrowe dużo nie zmieniają. U nas z kolei każdy mecz wiążę się z niepewnością. Może wyjść dobry mecz, może gorszy - pewnej drużyny nie widać. Dla Polaków to mecz arcyważny, jeśli chcą się liczyć w walce o awans to trzeba Duńczyków pokonać, co i tak może nie wystarczyć. Stawiam 0:2 lub 1:3.
fajny kurs jest Dania wygra i BTS

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
nie ma na co czekać ja już rozliczam kto ogląda ten mecz wie że nic tam się już nie wydarzy
eczaczi mecz @ 2,2 ✅
eczaczi 3 set @ 2,35 ✅
guidetti się zaraz poryczy widząc taki wpiedrol. eczaczibasi zagrało perfekcyjny mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom