Rozliczam, bo z takim przyjęciem to do ligi juniorek a nieExpressway Co K @1.80
Kędzierzyn -1.5seta @1.30
AKO @2.34
Mówisz o tenisie czy koreańskiej siatkówce?arces nie graj tej patologi ????
???? Wszystko się sprawdziło Dziękuje Mexykanku kase daliście zarobić ???? fęk yo ???? ????Mexyk wygrywa
Szwedzi awansują
tak czuje dzisiaj akursy piękne
Mexyk 2.60 a szwecji nie patrzyłem
Jak myślicie MEXYK wygra bo dałem za sporo
Zgadza siekiks-lfc Janusz przed chwilą pisałeś,że lokata,a teraz że ostatnia szansa ???? DDDD
Fajnie że chwalisz się po fakcie ???? Od tego właśnie jest ten dział ????Zagrałem za 1k mecz jakiejś 15 letniej Norweżki na over gemowy gdzie linia była wystawiona 13,5 a w pierwszym secie jest 5:5
Grenier @2.10
Z 5:0 do 5:4 ???? Ciekawie zapowiada się ten set ???? A ja już byłem myślami w 3 partii ????Soylu @2.20
To się kończy w 2 ????Z 5:0 do 5:4 ???? Ciekawie zapowiada się ten set ???? A ja już byłem myślami w 3 partii ????
Też tak myślę, ale jeszcze żyję nadzieją ????To się kończy w 2 ????
Nadal gral z kontuzja kolana i bylo widac momentami bol na twarzy przy dluzszych i dynamicznych przebiezkach.Jak.ja sie ciesze ze nie.pogralem Rafy po 2 secie ???? a tak wlasciwie to co moze byc Nadalowi? Kontuzja? Zmeczenie? Czy ma wywalone na ten turniej i poprostu sie nie przygotowal i nie chce spinac bo.licza.juz sie tylko szlemy .
Jak zrobiła 5;0 z ta gra to ja nie wiem ;dTeż tak myślę, ale jeszcze żyję nadzieją ????
A Rus co teraz wyciaga za piły ????Rus robiła pełno błędów i dlatego tak wyszło. Teraz zamieniły się rolami ???? Typowe WTA ????