>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Tak jak mówiłem, to Korea ???? Jest 1-1 i mecz praktycznie zaczyna się od nowa. Mogło obyć się bez tej nerwowej końcówki, bo było prowadzenie 19-15...

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
To zaczęły tego 3 seta... każda partia zaczyna się od 5/6/7-2 dla rywalek... czy one nie potrafią się skupić od początku...
Tego już nie wyciągną, albo tie-break albo kupon do kosza

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Mexyk wygrywa
Szwedzi awansują
tak czuje dzisiaj akursy piękne
Mexyk 2.60 a szwecji nie patrzyłem
Jak myślicie MEXYK wygra bo dałem za sporo
???? Wszystko się sprawdziło Dziękuje Mexykanku kase daliście zarobić ???? fęk yo :p:cool: ???? o_O:rolleyes::oops: ????
Miłego dnia życzę wszystkim ide odebrać kase do Fortuny i coś zagram z Hokeja na gole
Pozdrawiam gorąco i życzę dużo wygranych
Dziękuję???? ????

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
kiks-lfc Janusz przed chwilą pisałeś,że lokata,a teraz że ostatnia szansa ???? DDDD
Zgadza sie ⛔
Nie chcialem zeby ktos potopil...
Pracuje w nocy i mam duzo wolnego czasu a w nocy co gra? Wta i nba... w zeszlym sezonie niezle wchodzilo ale ostatnio tragedia i wybijam juz sobie to z glowy...
Takze sorry za typ! Lepiej zapodaj cos na odrobienie a nie dobijasz czlowieka ;)

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Zagrałem za 1k mecz jakiejś 15 letniej Norweżki na over gemowy gdzie linia była wystawiona 13,5 a w pierwszym secie jest 5:5

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Zagrałem za 1k mecz jakiejś 15 letniej Norweżki na over gemowy gdzie linia była wystawiona 13,5 a w pierwszym secie jest 5:5
Fajnie że chwalisz się po fakcie ???? Od tego właśnie jest ten dział ????
✅
Łatwo poszło, nie sądziłem że aż tak będzie ???? 6:0 w drugim i trzecim secie

Otrzymane punkty reputacji: +5
prof 62,1K

prof

Użytkownik
Jak.ja sie ciesze ze nie.pogralem Rafy po 2 secie ???? a tak wlasciwie to co moze byc Nadalowi? Kontuzja? Zmeczenie? Czy ma wywalone na ten turniej i poprostu sie nie przygotowal i nie chce spinac bo.licza.juz sie tylko szlemy .
Nadal gral z kontuzja kolana i bylo widac momentami bol na twarzy przy dluzszych i dynamicznych przebiezkach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom