Sioni Bolnissi u19 @ 3.10 za więcej wchodzę. Nożna.
Czy ten koleś nie był kiedyś skazany za korupcję albo podejrzany?Lestienne
a nie przypadkiem Lamasine ?Czy ten koleś nie był kiedyś skazany za korupcję albo podejrzany?
Nie mam pojęcia. Pograłem sobie Szwajcara (myślałem, że to Włoch) po kursie @12 i zamknąłem przy @1.12. Nie ma co kusić losu bo w tym meczu może być wszystko. Ostatnio grałem na Lestienne gdy grał u siebie i to co wyczyniał w meczu to kryminał. Dał się odkuć teraz. ????Czy ten koleś nie był kiedyś skazany za korupcję albo podejrzany?
Lestienne w 2016 był ukarany grzywną i karą 7 miesięcy za obstawienie meczy. Dobrze wiedzieć na przyszłość. ????a nie przypadkiem Lamasine ?
Jeden z tych dwóch niezłe wałki kręcił tylko zawsze ich mylę
Możliwe że krecz bo już drugi mecz na tym korcie zaczynająwitam
ktoś wie może co się stało w spotkaniu Cristina Bucsa - Claudia Hoste Ferrer ?
dziękiMożliwe że krecz bo już drugi mecz na tym korcie zaczynają
Wyłowiłem ale to był coś typu: A postawię parę groszy dla zabawy. No i weszło. ????Zwycięstwa gospodarzy wcale w takich turniejach nie dziwią aż tak bardzo, więc czasami warto wyłowić takie perełeczki ????
Jeżeli w ciągu tygodnia tylko w pierwszej rundzie we wszystkich itfach jest granych 300-400 meczy to naprawdę dziwią Ciebie takie pojedyncze wyniki?
Ja wczoraj tak Goffina wyciągnąłem po prawie 3stawkach na ale ostatecznie i tak wygrał ????Lestienne odłamał, dobrze że zamykałem. Bo już kilka razy się na to nadziałem.