No coś ty...pewnie będzie w typach dnia i milion Januszy zapakuje w Danie. Dania musi awansować ????Otóż mylisz się.
Awansuje Irlandia. Zobaczycie ????
No way. Irlandia jedzie na Mundial. Jutro o tej porze pogadamy ????No coś ty...pewnie będzie w typach dnia i milion Januszy zapakuje w Danie. Dania musi awansować ????
Haha z pewnością pohandlował doprowadzając do trzech kolejnych meczboli Rafa to akurat chyba jedyny w tym cyrku co do którego nie ma podejrzeń.Pisałeś,że 50%Rafy wystarczy na Goffina a potem grasz Belga czyli ile procent Rafy jest na korcie?Ale pohandlowali w drugim secie.
Nadal jak to wygra to będzie bardziej zarobiony niż jakby wygrał cały turniej
Dałem pre Rafe. Nawet jak przejebie to szacun mam dla niego, za jego psychike, naprawdęHaha z pewnością pohandlował doprowadzając do trzech kolejnych meczboli Rafa to akurat chyba jedyny w tym cyrku co do którego nie ma podejrzeń.Pisałeś,że 50%Rafy wystarczy na Goffina a potem grasz Belga czyli ile procent Rafy jest na korcie?
Rafa zamyka mi ako więc dałem na Belga kontreHaha z pewnością pohandlował doprowadzając do trzech kolejnych meczboli Rafa to akurat chyba jedyny w tym cyrku co do którego nie ma podejrzeń.Pisałeś,że 50%Rafy wystarczy na Goffina a potem grasz Belga czyli ile procent Rafy jest na korcie?
Chyba żartujesz... Hiszpańscy sędziowie zaliczają się do najgorszych w Europie a dwóch najgorszych ze sławnymi nazwiskami jakich znam to Undiano Mallenco i właśnie Mateu Lahoz. Nie jest to tylko moje zdanie, lecz zdanie wielu ekspertów ze świata piłkarskiego, aczkolwiek sam od kilku lat oglądam większość meczów każdej kolejki Primera Division którą wyżej wymienieni panowie mają przyjemność sędziować więc mogę coś na ten temat powiedzieć. Ten mecz jest zresztą dobrym przykładem - owszem, od początku niesamowicie pewny siebie i pokazał że do niego należy sędziowanie. Od początku meczu chciał być gwiazdą widowiska co mu się poniekąd udało, masa błędnych i śmiesznych decyzji, ze 3 niepodyktowane karne (Włoch przyjmuje piłkę na jaja, Szwed go fauluje a Lahoz przerywa grę i twierdzi że Włoch zagrał piłkę ręką), generalnie słabizna. Choć, tu muszę uczciwie przyznać, to i tak było jedno z lepiej sędziowanych spotkań przez tego pana na przestrzeni ostatnich kilkunastu miesięcy.Mecz meczem, ale tak dobrego sędziowania to już dawno nie widziałem. Pierwsze widowisko od bardzo dawna, gdzie końcówka to nie było 50% czasu spędzonego na "ubolewających" piłkarzynach. Bardzo dobra gestykulacja - wiadomo od razu, że widział zajście i podjął już decyzję, niesamowicie pewny siebie + od początku pokazał piłkarzom, że do niego należy sędziowanie. Brawa panie Antonio Miguel Mateu Lahoz, trzeba pana mecze śledzić ;p
A najlepszym podsumowaniem tego meczu powinien być skrót w stylu: "marna akcja Włochów > świetne wybicie bramkarza Szwecji na prawy aut". jebaniutki cały czas tak samo kopał xD
Rozliczam już bo zasypiam.Goffin 2.21
Brak profesjonalizmu..Rafy nigdy się nie skreśla przed końcem meczu...Rozliczam już bo zasypiam.