Co tam pisałeś?Goffin już majty pełne, drugi raz wypuszcza przewagę... ehh ten tenisista się nigdy nie zmieni
Bo Vialli i Baggio są lepsiA Pippo Inzaghi dlaczego nie gra?
Nadal jak dzisiaj przegra to pewnie się wycofa.Ale ten nadal cienizna jakby goffin mial lepsza psychike to by go rozwalil a tak to ledwo wygrał pierwszego seta
Kwestia tej kontuzji z przed kilku dni? Czy po prostu nie jest gotowy? Nadal był w formie przed, tytan pracy. Nie ogarnie Goffina?Ale ten nadal cienizna jakby goffin mial lepsza psychike to by go rozwalil a tak to ledwo wygrał pierwszego seta
Nadal w Londynie w hali nigdy nie grał dobrze i to się nie zmieni.Kwestia tej kontuzji z przed kilku dni? Czy po prostu nie jest gotowy? Nadal był w formie przed, tytan pracy. Nie ogarnie Goffina?
No brakuje mu tego trofeum do kolekcji to fakt. Ale jak nie teraz to kiedy? ???? nie mam jak śledzić meczu i nie wiem. Wiem, że jeśli dojdzie do trzeciego seta to czajnik z Belgii raczej nie wytrzyma. Ale czy dojdzie..Nadal w Londynie w hali nigdy nie grał dobrze i to się nie zmieni.
Przy obecnej dyspozycji Federera to na pewno nie w tym roku ???? . Jeśli dojdzie do ich meczu w SF czy jakimś cudem w finale to Nadal zostanie zmieciony.No brakuje mu tego trofeum do kolekcji to fakt. Ale jak nie teraz to kiedy? ???? nie mam jak śledzić meczu i nie wiem. Wiem, że jeśli dojdzie do trzeciego seta to czajnik z Belgii raczej nie wytrzyma. Ale czy dojdzie..