tam gdzie krecz to win oczywiścieSabalenka @2,1
tyle co napisałem się parodysta Lacko połamał, ciężko będzie mu odłamać po tym co Zopp ostatnio prezentujeZopp - Lacko o10,5 w 1 seci @2,0 i tb w 1 secie @2,7 nie widzi mi się tu przełamanie
256Jilin - Quigdao under 256,5 1,80
Tomek i Atp budźcie się wyngiel jest we wiosce ( lub raczej był )
Pograne i zaspane, teraz sprawdzam i weszlo ???? ja tylko handiA ja gram w 5Dimes i gram Clippers +2 w 1szej kwarcie @ 1.952. Za 2 stale stawki, trzeba zaryzykowac.
a z bardziej ciekawszych rzeczy to cos pan wymyslil na mecz Adelaide vs Hawks? Hawks sie cos rozkrecaja ostatnio, te 1.35 na Adelaide u siebie cos zanizone dla mnie, a wiec moze jakies handi na Hawks?
Witam Marek co Cię skłoniło do zagrania na Sabalenke?Napisał-> Marek611
Sabalenka @2,1
No debileKoolhof/Sitak 6:4 5:2 i pewnie wdupia hehe
Przecież Stephens od US Open to dramat obecnie ???? Ofiara własnego sukcesu jak to się ładnie mówi Poza tym Sabalenka grać potrafi.Witam Marek co Cię skłoniło do zagrania na Sabalenke?
Co za fart. ????tyle co napisałem się parodysta Lacko połamał, ciężko będzie mu odłamać po tym co Zopp ostatnio prezentuje
Napisał-> madridista91
Przecież Stephens od US Open to dramat obecnie ????
i na tb było już @8Zopp - Lacko o10,5 w 1 seci @2,0 i tb w 1 secie @2,7 nie widzi mi się tu przełamanie
kontra w doliczonym i 2:0 ????Zagłębie II - Polkowice (1:0) @1,91
Doszły mnie słuchy, że w Zagłębiu gra kilku zawodników z I zespołu i do tego taki kurs po 1 połowie i przy ich prowadzeniu ja biorę za 2j
Mogłoby być i 20 bo i tak nikt nie gra TB po przełamaniachi na tb było już @8
Co mu sie stalo?;/ Lacko tak dobry return? Moj over 22.5 zagrozony...o10,5 w 2 secie Zopp- Lacko @2,45 i lżej tb po @3,25