B
110,2K
byle-na-plus
Użytkownik
Dynamo Moskwa 2 set +5,5 1,70
Dzięki ???? !!! Nie bym był sobą i dwa undery pograłem 158 i 15678:52....27 pkt wystarczy...teraz jakies 14:13 wystarczy...
dokładnie wczoraj z Fritzem ogladałem to były prostu jaja co Fritz robił i jak mu grał na rakiete zeby Peliwo mogł go konczyc dzisiaj to samo z LaksonenemWałek to USA jest prawdziwy jak ten Peliwo nic nie gra ale jakoś wszystkich ogrywa bo przeciwnicy gdy z nim graja nagle zaczynają popełniać błędy, narzekają że coś ich boli i mają całkowicie inne nastawienie niż w poprzednich meczach. Obserwuje ten turniej od początku więc wiem co mówie
Undery? ????Dzięki ???? !!! Nie bym był sobą i dwa undery pograłem 158 i 156
19:21 do 19:25 punktu brakłoDynamo Moskwa 2 set +5,5 1,70
Proszę -> http://cricfree.sc/watch/live/grand-slam-of-darts-live-streamingma ktoś link do grand slam w ciepki (darts) ?
Skorzystałeś z tych obserwacji i zagrałeś na Peliwo?Wałek to USA jest prawdziwy jak ten Peliwo nic nie gra ale jakoś wszystkich ogrywa bo przeciwnicy gdy z nim graja nagle zaczynają popełniać błędy, narzekają że coś ich boli i mają całkowicie inne nastawienie niż w poprzednich meczach. Obserwuje ten turniej od początku więc wiem co mówie
93:82...175... 22 pkt od lini poczatkowej 153 Mam nadzieje ze ktos skorzystal.Over 156.5 w Prometeusz(Grecja) @ 1.83 w 5Dimes za 1.5 stawki
tam idzie taki over zescie jeszcze takiego overu nie widzieli ???? Mam nadzieje