>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Co to za cyrk Chiny vs Serbia? Zadnych skladow nie Moge znalezc, a kursy na Serbie jakby nigdy Czarnogory nie oddali : O
Serbia XI vs China: Stojkovic, Rukavina, Ivanovic, Tosic, Obradovic, Gudelj, Milinkovic-Savic, Kostic, Ljajic, Tadic, Mitrovic
Najlepszy komentarz haha (2 minuta meczu nie):
Mitrovic with with 2 bad passes and a poor shot early on. Looks like a guy that&#39;s barely played for his club.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Bety w Chiny mysle do gry. Przed mundialem I to w domu. Tylko...Chiny Jada do Rosji pokopac? :V kompletnie nie interesowala mnie tamta czesc eliminacji.
China vs Serbia
1X
Bet365

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Tylko...Chiny Jada do Rosji pokopac? :V kompletnie nie interesowala mnie tamta czesc eliminacji.
Chiny nie potrafią grać w piłkę chłopie. Chiny w eliminacjach słabsze od Syrii i Uzbekistanu. Tam potrzebują kolejnych 100 lat by jakiś poziom wyrobić. Zaprosili za milion lub dwa Serbię do siebie i tyle.
Jak tylko Serbii się zachce to w jednej akcji ich porobią. Skład w ofensywie mocny.
e; w sam raz bramka

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
Brazylia full skład na Japonię, a w Japonii analizuję skład i prawy obrońca w ostatnich meczach grał na stoperze a wcześniej na lewej obronie. Ogólnie w ataku nie ma nikogo ciekawego z meczów kwalifikacji do MŚ.
Wydaje mi się że over 2.0 w 1 połowie do gry po 3.45

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Chiny nie potrafią grać w piłkę chłopie. Chiny w eliminacjach słabsze od Syrii i Uzbekistanu. Tam potrzebują kolejnych 100 lat by jakiś poziom wyrobić. Zaprosili za milion lub dwa Serbię do siebie i tyle.
Jak tylko Serbii się zachce to w jednej akcji ich porobią. Skład w ofensywie mocny.
e; w sam raz bramka
Ufam korupcji w tej czesc swiata. Poza tym Serbia strzeli dwie I wpusci mlodziez, sezon ligowy trwa I nie ma co pajacowac w Azji, skoro zawsze mieli kolektyw. Type bardziej z ciekawosci I do ogladania. Dzieki za info, czyli nie udalo Sie znaturalizowac Teveza. Myslalem, ze w takim kontrakcie music miec opaske czerwonych smokow, OK.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom