U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Krotka ekspozycja obu panow. Kiedy Neymar drobi jak baletnica, Marcelo rozrywa siatke.
Ja zostawiłem. No i przełamanie ma.Janowicz coś słabo wyglada narazie zamknąłbym jakbym mógł ;p
szybciej niz sie spodziewalem ????Ja celuję w rogi Japonii, wiele akcji skrzydłami i 2 rogi z tak ospałą Brazylią na pewno są możliwe
Też to próbuję, Niculescu wygląda słabo od kilku tyguderzę jeszcze w Blinkovą @1,95, dobrze wygląda na tym turnieju
Ehh mogła to zakończyć w 2 secie ale nie jak się tyle BP marnujeNa Perrin też zagram bo kurs jest za duży jak dla mnie
Gojowczyk na pewno lepiej czuje się na hali, do tego nawet niezłe wyniki ostatnio. Maden z dobrze serwującymi sobie nie radzi, a wiadomo że jak Peter będzie trafiał pierwszym to rywal będzie miał mało do powiedzenia.zastanawiam się jeszcze nad Madenem z Gojowczykiem bo kurs zachęcający, ktoś się wypowie?
przy 4:0 dla Kukuszkina skreczował tak jak przewidywałem ????Janowicz znów pajacuje z medicalem, ciekawe czy Kukuszkin się na to nabierze? Warto chyba Kukuszkin mecz tam gdzie krecz to win.
Kukuszkin @3,85
Juruś połamany w 1 gemie 3 seta