Na dokładny wynik 1:3 ja połapałem po 1.85 w sts xD po 1 secie więc to 1.20 można było ciekawiej zagrać ;PNawet po 1,27 było do łapania.
w jaki sposób? kurs jest @1,45Czemu Coric jest faworyzowany z Medvedevem ?
Też mnie kusi zeby zagrać na Ruska zobaczę początek i coś zagram w jego strone albo over setowyCzemu Coric jest faworyzowany z Medvedevem ?
No ale moze bys napisał co gdzie, jak?Siema luke jak ci idzie mi beznadzieja czekam na Jutro o 11 Hokeja tam bedzie pogrom moim zdaniem można grać na HAndi -3 albo na -4 ostatnio było ponad 10 goli Przewagi
a kontuzje w defensywie czy ofensywie ? ????Pany warto w meczu Gremio over 2,5 @2.40 u gospodarzy duzo kontuzji ???co wy na to
za ile milionów?Pany warto w meczu Gremio over 2,5 @2.40 u gospodarzy duzo kontuzji ???co wy na to
1-1Dyscyplina: Piłka Nożna, Gibraltar
Godzina: 20:30
Spotkanie: Manchester 62 vs Glacis United
Typ: remis
Kurs: 4,38
Typuje tutaj remis , chociaz kazdy wynik jest tu mozliwy, jednak kurs 1,6 na zwyciestwo Glacis jest zbyt maly , poniewaz Glacis nie gra w tym sezonie dobrze.
Przed rozpoczeciem rozgrywek fachowcy mowili , ze Glacis bedzie 4-5 na koniec sezonu. Jednak na razie zawodzą. Ostatnio mecz z Lynx 0-0 = bardzo slaba gra , bez pomyslu . Moze dzis sie w magiczny sposob ''przebudzą'' , jednak sportowo nie powinni.
Manchester tez slabo na razie . Powinni walczyc dzis o punkty , bo 2 mecz przegrali z rzedu, Maja dobrego napastnika - Adamsa .
Obie ekipy graja wolna pilke , bez fajerwerkow.
ja czuje tam Remisik i Gremio ,ale wszystko możliwe lepiej pograć overki 1,5 a na ryzyko 2,5co myślicie na Ponte Preta ? kursy pospadały trochę