>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Co ten flashscore podaje zawodnicy wykluczeni w Ponte a np Naldo i Danilo sa w wyjsciowym skladzie ocb ?!!?
Tego nie zwróciłem uwagi mecz będzie wyrównany na overa moim zdaniem 1,5 ,ale jak czujesz to graj ,ja zasugerowałem się pozycją Gremio w tabeli nie kursem

U 0

Gość
w Gremio widze , ze duzo nieobecnych - Louan , Barrios , defensywa tez slabsza niz w Copa Libertadores / Gremio glownie skupione na tamtych rozgrywkach
Dziękuje nie wiedziałem o tym ,Dzięki za info
Ja czekam na Hokeje ale Finki dają dupy ze szwedkami ,a zawsze wygrywali znimi
Czerwona Ponte ????

U 0

Gość
Gremio na 1,5 jest 2.30 czemu taki duży kurs ja myślę ż ewpadnie w 2 połowie ,albo gremio wciśnie gola

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Tomciomenie, wszystkie najlepszego z okazji 40 urodzin ???? ( teraz zobaczylem dopiero , bo miales 28 pazdziernika ) ???? ????????

U 0

Gość
Santos 1.60
Palmeiras 2.45
Over PALMEIRAS 1,5 1.30 ,powinni zrobić 2,5 santos jedynie 1,5 widze ,bo 2,5 1.88 to na ryzyko ,mozna się pokusić te 2 overki pograć
Tomciomenie, wszystkie najlepszego z okazji 40 urodzin ???? ( teraz zobaczylem dopiero , bo miales 28 pazdziernika ) ???? ????????
Dziękuje prezent sobie zrobiłem wygrywając konkurs i Bon na 100zł do bet a home ,ale dałem kumplowi ,za dużo wypełniania danych na bet i czekanie na zweryfikowania konta ,a tak niech sobie on pogra ,ja nie umiałem przy loginu wpisać znaków specjalnych i odpuściłem ,zresztą wygrałem dzięki jemu konkurs bo powiedział jak trzeba ile meczy zagrac po 300 z kursem 1.50 , aja dawałem mniejsze za wszystko
Ice Hockey. QMJH Rouyn-Noranda - Shawinigan 1 1.74 powinni wygrać wreście u siebie po tylu porażkach

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom