Hahah dolicz sobie do tego dwa podatki przy takim ryzyku wygrana byłaby śmieszna ????Szkoda, że nie mam wolnej gotówki, bo przyłożyłbym z 20,000zł na Perugiepo 1,2
On pomylił złotówki z zapałkami ????Hahah dolicz sobie do tego dwa podatki przy takim ryzyku wygrana byłaby śmieszna ????
Po co grać z podatkami?Hahah dolicz sobie do tego dwa podatki przy takim ryzyku wygrana byłaby śmieszna ????
dawać utopimy to razem xd ;]Co myślicie o tym zeby zagrać na Tomica ? Dla Jurka zmęczenie daje się już we znaki wczoraj chyba dwa medicale brał, aczkolwiek dał rade bo serwis mu wchodzi i mentalnie jest dużo mocniejszy no i nie wiem...
Cholera go tam wie. Oglądałem wczoraj go na stronie fortuny, wszystkie janusze zjadały swoje kupony a on wziął i wygrał jakimś cudem...nie wiem czy nie symulował trochę. Zresztą mogło mu przejść. A Tomic to szczaw. Ja nie ruszam tego.Co myślicie o tym zeby zagrać na Tomica ? Dla Jurka zmęczenie daje się już we znaki wczoraj chyba dwa medicale brał, aczkolwiek dał rade bo serwis mu wchodzi i mentalnie jest dużo mocniejszy no i nie wiem...