>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Ale co zrobil.dzisiaj Paire???? Teraz zobaczylem na livescore gosc bezczelnie skreczowal gem przed wyserwowaniem meczu..
Ja tez czuje ze jeden z nich musi wejsc ????
Najlepiej niech wejdą dwa ;)
Dorzucam jeszcze Bagnis 2,45

S 431

strike

Użytkownik
wtf
oglądał ktoś Paire? Jeżeli nie złamał ręki lub nogi albo nie padł na glebe i zemdlał to nie wiem jak mógł skreczować przy podaniu na mecz.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Za takie coś powinna być dożywotnia dyskwalifikacja. Przecież on się śmieje w twarz bezczelnie całemu ATP, bo nic mu zrobić nie mogą...
Złapał się po jednej z wymian za plecy i niby kontuzja tak przy 4-0 w drugim secie? ???? Sorry ale w to nie uwierzę
P.S.
Nie stawiałem na niego, ale to już przestaje być śmieszne co ten Paire odwala.

xenus 281

xenus

Użytkownik
Liga Sorocabana43 - Basquete Cearense
Under 138,5 @1,85
E: Cały mecz nic nie rzucali, a w 4q ponad 50 pkt :O ????

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Nie wiem co tam się stało ale lepiej przerwać mecz niż narażać się na pogłębienie urazu tym bardziej że już sezon ogórkowy w tenisie

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Zapomniał że mecz ustawiony i miał przegrać.
Psychol czy Ty naprawde wierzysz w to( znajac francuza co on potrafi odwalic i nie raz w przeszłosci miał mega podejrzane mecze) ze Paire naprawde doznał kontuzji i dlatego zszedł z kortu w takim momencie? kiedy kurs na tamtego goscia był chyba ponad 40 pare a moze 60 pare nie wiem?? grajac w jakims podrzednym trunieju na rodzimej ziemi .. Przeciez mnostwo powaznych bukmaherow rozlicza krecz jako przegraną jesli był rozegrany set np Pinbet Pinnacle i u nich napewno zagrał francuz i jego ziomki. teraz wszyscy siedzą z Paire w jakims lokalu piją Don Perinion i liczą kase.. a zarobili tyle ile my wszyscy razem tutaj zarobilismy na bukmaherce dotąd w całym zyciu;)) haha taka prawda.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom