neuziss
Użytkownik
Najlepiej niech wejdą dwaAle co zrobil.dzisiaj Paire???? Teraz zobaczylem na livescore gosc bezczelnie skreczowal gem przed wyserwowaniem meczu..
Ja tez czuje ze jeden z nich musi wejsc ????
Dorzucam jeszcze Bagnis 2,45
Najlepiej niech wejdą dwaAle co zrobil.dzisiaj Paire???? Teraz zobaczylem na livescore gosc bezczelnie skreczowal gem przed wyserwowaniem meczu..
Ja tez czuje ze jeden z nich musi wejsc ????
haha no jasne ze wiem to się przekonamy po meczuWiesz, ze to Martin Cuevas a nie Pablo? Nie ma racji bytu z takim wyjadaczem. Pzdr
wez tu będzie na bank 3:1 dla Rosjanina, co pokazał to pokazał i koniec (dla niego powinien być sukces że ugrał seta) xdJak ten Quinzi już rękawami oddycha ????
dla mnie 2:0 dla hurkacza ale nie oglądałem tego 2 gracza to tylko odpowiadam po dotychczasowych osiągnięciach i formie...Witam, zna się ktoś na polskim tenisie ? Chodzi mi mianowicie o mecz https://www.flashscore.pl/mecz/ALKXPZcD/#szczegoly-meczu
Jakie szanse ma tu polak ?
Dzięki, własnie zostało mi 2-0 dla Polaka w tym meczu ????dla mnie 2:0 dla hurkacza ale nie oglądałem tego 2 gracza to tylko odpowiadam po dotychczasowych osiągnięciach i formie...
Zapomniał że mecz ustawiony i miał przegrać.Ale co zrobil.dzisiaj Paire???? Teraz zobaczylem na livescore gosc bezczelnie skreczowal gem przed wyserwowaniem meczu..
Psychol czy Ty naprawde wierzysz w to( znajac francuza co on potrafi odwalic i nie raz w przeszłosci miał mega podejrzane mecze) ze Paire naprawde doznał kontuzji i dlatego zszedł z kortu w takim momencie? kiedy kurs na tamtego goscia był chyba ponad 40 pare a moze 60 pare nie wiem?? grajac w jakims podrzednym trunieju na rodzimej ziemi .. Przeciez mnostwo powaznych bukmaherow rozlicza krecz jako przegraną jesli był rozegrany set np Pinbet Pinnacle i u nich napewno zagrał francuz i jego ziomki. teraz wszyscy siedzą z Paire w jakims lokalu piją Don Perinion i liczą kase.. a zarobili tyle ile my wszyscy razem tutaj zarobilismy na bukmaherce dotąd w całym zyciu) haha taka prawda.Zapomniał że mecz ustawiony i miał przegrać.
Gram te dwa dogi
Martin 3,15
Cuevas 3,75 przegrał ale seta urwał ^^
Bagnis