3,5K anderson-silva Użytkownik Listopad 4, 2017 #3221 Trzeba przyznać, że w darciu ryja Janowicz jest najlepszy na świecie. Ładnego miał farta teraz
580 arces1992 Użytkownik Listopad 4, 2017 #3223 Olsztyn Reska dziś bardzo dobrze w ataku, dołożyli sporo w zagrywce, szkoda ale na pewno mniej boli niż wczorajsza patola w Gdańsku
Olsztyn Reska dziś bardzo dobrze w ataku, dołożyli sporo w zagrywce, szkoda ale na pewno mniej boli niż wczorajsza patola w Gdańsku
2,4K applause Użytkownik Listopad 4, 2017 #3225 Teraz Jano łam Kliknij aby rozwinąć... Posłuszny jak nigdy ???? Janowicz 2,61 1xbet Kliknij aby rozwinąć... izi pizi
Teraz Jano łam Kliknij aby rozwinąć... Posłuszny jak nigdy ???? Janowicz 2,61 1xbet Kliknij aby rozwinąć... izi pizi
K 13 kapa3991 Użytkownik Listopad 4, 2017 #3226 Ogląda ktoś gladbach? Bramkarz Mainz co teraz zrobił to futbolowe jaja Kliknij aby rozwinąć... W ogole Gladbach ma jakieś szansę na zmianę wyniku na swoją korzyść? W robocie jestem i nie moge kontrolować meczu.
Ogląda ktoś gladbach? Bramkarz Mainz co teraz zrobił to futbolowe jaja Kliknij aby rozwinąć... W ogole Gladbach ma jakieś szansę na zmianę wyniku na swoją korzyść? W robocie jestem i nie moge kontrolować meczu.
3,5K anderson-silva Użytkownik Listopad 4, 2017 #3228 Zabawny ten Janowicz, trochę farta, bo Bachinger powinien go połamać gema wcześniej, a oddawał mu potem BP w banalny sposób, no ale wygrał więc nie ma co drążyć.
Zabawny ten Janowicz, trochę farta, bo Bachinger powinien go połamać gema wcześniej, a oddawał mu potem BP w banalny sposób, no ale wygrał więc nie ma co drążyć.
3,5K anderson-silva Użytkownik Listopad 4, 2017 #3230 Grosicki gol, około 25 minuty było 2,06 na over 0,5 HT już, szkoda, że nie pograłem.
2,9K grabarz01 Użytkownik Listopad 4, 2017 #3231 W ogole Gladbach ma jakieś szansę na zmianę wyniku na swoją korzyść? W robocie jestem i nie moge kontrolować meczu. Kliknij aby rozwinąć... Były szanse ale Mainz groźne dzisiaj i ciężko bedzie
W ogole Gladbach ma jakieś szansę na zmianę wyniku na swoją korzyść? W robocie jestem i nie moge kontrolować meczu. Kliknij aby rozwinąć... Były szanse ale Mainz groźne dzisiaj i ciężko bedzie
3,5K anderson-silva Użytkownik Listopad 4, 2017 #3232 BRAWO FILIP! Breakout tournament jak Janowicz 5 lat temu ????
2,6K mrbrightside Użytkownik Listopad 4, 2017 #3235 Haha Isner pieknie tajbrejka przedupil ???? napewno.nie sprzadal bo ja widzialem ze walczy naprawwde az sie spocil
Haha Isner pieknie tajbrejka przedupil ???? napewno.nie sprzadal bo ja widzialem ze walczy naprawwde az sie spocil
2,6K mrbrightside Użytkownik Listopad 4, 2017 #3237 Piekna seria ostatnie chyba 15 spotkan w paryzu to 12 wygranych dogow logika i statystyka moga sie isc piep szyc ????
Piekna seria ostatnie chyba 15 spotkan w paryzu to 12 wygranych dogow logika i statystyka moga sie isc piep szyc ????