filipek1996
Użytkownik
Krajinovic, tak jest ^^
Dzwonili do Isnera?Krajinovic, tak jest ^^
Przecież nie ja to pisałem, pecie ????Dzwonili do Isnera?
1-2 w 60'Bardzo otwarty mecz w Stoke - over 2,5 gola @1,73
Oglądasz? Kędzierski coś sypie czy na razie przyjęcie trzymają po prostu?Olsztyn @2.50
Resovia gra bez Tichacka i Śliwki
Na razie idą równo, o dziwo przyjęcie jest dobre, w zagrywce dobrze a Olsztyn flota przyjąć nie potrafi dokładnieOglądasz? Kędzierski coś sypie czy na razie przyjęcie trzymają po prostu?
3-1 to moze byc ale dla Resovi@4.50 jest na Olsztyn po równym secie ???? Tak naprawdę gdyby nie słaba gra w ataku Andringi to by wygrali tego seta, jak dla mnie tutaj dalej jest duża szansa nawet na 3-1 dla Olsztyna, nie grają źle. Trochę przyjęcie szwankuje przy flotach, w bloku grają lepiej, chociaż brakuje pasywnego, zagrywki trochę dorzuci Hadrava i Kochanowski, będzie dobrze
Nie przeczę, ale po jednym secie przesadzili z tym kursem na Olsztyn3-1 to moze byc ale dla Resovi
Co Ty bredzisz oglądasz ten mecz? Olsztyn dziś slabiutko, Kochanowski 2 ataki? Jeden blok? słaby mecz w jego wykonaniu, przyjęcie bez szału trochę biega wioicki, Adringa w ataku nie istnieje wszystko leci do Ruso i Hadravy który trzyma poziom, a tak to Resovia dziś dobrze wygląda, Jarosz kończy prawie wszystko Rossard dwa ataki pierwsze nie skończył potem również wszystko w pomarańczowe, środek gra, zagrywka trafiają, dziś Resovia 3-1 3-0@4.50 jest na Olsztyn po równym secie ???? Tak naprawdę gdyby nie słaba gra w ataku Andringi to by wygrali tego seta, jak dla mnie tutaj dalej jest duża szansa nawet na 3-1 dla Olsztyna, nie grają źle. Trochę przyjęcie szwankuje przy flotach, w bloku grają lepiej, chociaż brakuje pasywnego, zagrywki trochę dorzuci Hadrava i Kochanowski, będzie dobrze