>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Swoją drogą - w poniedziałek pisałem typowi, że w następnym sezonie Krajinovic na bank w TOP60, może w TOP50. Trochę mnie wyprzedził, bo już minimum 43 ????
A Hurkacz TOP 270. Pięknie

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Co Ty bredzisz oglądasz ten mecz? Olsztyn dziś slabiutko, Kochanowski 2 ataki? Jeden blok? słaby mecz w jego wykonaniu, przyjęcie bez szału trochę biega wioicki, Adringa w ataku nie istnieje wszystko leci do Ruso i Gadamy który trzyma poziom, a tak to Resovia dziś dobrze wygląda, Jarosz kończy prawie wszystko Rossard dwa ataki pierwsze nie skończył potem również wszystko w pomarańczowe, środek gra, zagrywka trafiają, dziś Resovia 3-1 3-0
Po jednym secie nie ma co wszystkiego oceniać, ale specjalisto graj co tam chcesz...

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Nie jestem żadnym specjalista tylko pisze co widzę, a nie pisze same superlatywy pod swój typ...
Czy ja piszę superlatywy? ???? Cofnij się do szkoły jak problem z czytaniem ze zrozumieniem, bo napisałem że brakuje jeszcze czegoś i gra nie wygląda wcale źle, ale braki są.

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Czy ja piszę superlatywy? ???? Cofnij się do szkoły jak problem z czytaniem ze zrozumieniem, bo napisałem że brakuje jeszcze czegoś i gra nie wygląda wcale źle, ale braki są.
I po co już obrazasz nie potrafisz prowadzić normalnej dyskusji?
Nie ma sensu z Tb rozmawiać ,
Czekam zaraz na twoje płaczliwe posty jak wczoraj z Treflem, dziś to samo będzie z Olsztynem.
BEZ ODBIORU!

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Asseco wreszcie się przebudziło i idzie po 3:0. Olsztyn to zupełnie inna drużyna od tej z przed tygodnia, mnóstwo prostych błędów. Ich pozycja w tabeli jest nie adekwatnie wysoka w stosunku do potencjału jakim dysponują. ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Nikt nie dostarcza jednak tylu emocji co Jurek, odłamał a jak się przy tym wydarł. On faktycznie ma nierówno pod sufitem;) ale jak go nie lubić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom