tomek80
Użytkownik
Taki wynik,to tam po 1 kwarcie w Chinach,a tu proszę ????A ja zagralem lekko under 201,5 @1.83 powodzenia
Taki wynik,to tam po 1 kwarcie w Chinach,a tu proszę ????A ja zagralem lekko under 201,5 @1.83 powodzenia
Rozliczone jak linia siadla o 30 ???? teraz czekamy na dyspozycje Jurka...A ja zagralem lekko under 201,5 @1.83 powodzenia
Ja też nie mogłem, ale wyszukałem coś takiego:Da się jeszcze zainstalować to sport zone dla chrome ? Nie jestem w stanie tego znalezc...
http://www23.zippyshare.com/v/Xr7hHyUO/file.htmlDa się jeszcze zainstalować to sport zone dla chrome ? Nie jestem w stanie tego znalezc...
Haase WIN
@4 bet563
/edit: ????
Rozliczone jak linia siadla o 30 ???? teraz czekamy na dyspozycje Jurka...
Sijsling pierwszy 3 gemy @1.62
Chyba mierzy wysoko w tym turnieju. Bo wygraną może nawet dać mu nawet udział w finałowym turniejuJak Pouille na trybunach ogląda Verdasco-Thiem to nastawia się na to,że Skarpetę ogra i zagra z którymś z nich.Jurek już świruje..
Widziałem go dziś w ziemniaku.uszaty smieciuch ladnie tam musial pohandlowac ze takie spadki na verdasco przed meczem byly
Spadki bo Thiem w beznadziejnej formie a Verdasco w tym turnieju b. dobrze gra.Nie ma co się tutaj doszukiwać.uszaty smieciuch ladnie tam musial pohandlowac ze takie spadki na verdasco przed meczem byly