dzisiaj o 10 go gralem po 1.5, a zaraz przed meczem byl po 1.7Spadki bo Thiem w beznadziejnej formie a Verdasco w tym turnieju b. dobrze gra.Nie ma co się tutaj doszukiwać.
Jak można grac zawodnika, który jest cieniem samego siebie.On wygląda jakby koks odstawił.Nie sugeruje,że bierze ale tak to wygląda, jest wychudzony, ma mniej siły, dynamiki, precyzji, popełnia mnóstwo ue.Verdasco był dziś na grube granie, sam go grałem po 2,30 i że seta urwie po 1,48.Szkoda tylko,że średnią stawką bo Verdasco miewa odpały. Patrząc jednak na to co prezentowali w ostatnich meczach Verdasco był zdecydowanym faworytem.dzisiaj o 10 go gralem po 1.5, a zaraz przed meczem byl po 1.7
Dokladnie nic dodac nic ujac Thiem mial.straszne problemy z Gojowczykiem w poprzedniej rundzie a Verdasco zlapal taka forme ze trudno.sobie.wyobrazic bardziej optymalna.. kto ogladal mecz z Del Potro wie ze to musialo sie tak skończyć ze wypunktuje ThiemaJak można grac zawodnika, który jest cieniem samego siebie.On wygląda jakby koks odstawił.Nie sugeruje,że bierze ale tak to wygląda, jest wychudzony, ma mniej siły, dynamiki, precyzji, popełnia mnóstwo ue.Verdasco był dziś na grube granie, sam go grałem po 2,30 i że seta urwie po 1,48.Szkoda tylko,że średnią stawką bo Verdasco miewa odpały. Patrząc jednak na to co prezentowali w ostatnich meczach Verdasco był zdecydowanym faworytem.
A do tego miał w tym turnieju w ogóle nie grać bo zmęczony i chciał odpocząć.Podobno zdecydował się na kilkanaście godzin przed rozpoczęciem turnieju.Nie było przesłanek żeby grac Thiema jak on ma serdecznie dość tenisa w tym sezonie.Dokladnie nic dodac nic ujac Thiem mial.straszne problemy z Gojowczykiem w poprzedniej rundzie a Verdasco zlapal taka forme ze trudno.sobie.wyobrazic bardziej optymalna.. kto ogladal mecz z Del Potro wie ze to musialo sie tak skończyć ze wypunktuje Thiema
+--
Sijsling +4,5 @1.66
Sijsling mecz @7.5
Sijsling 1 set @11
Lekko oczywiscue
Karykatura tego sportu, ale sam go pograłem po @2.90 i nawet jak stoi 10cm od siatki i ma tylko uderzyć w kort to nie jestem pewien czy trafi ????Isner przy siatce to jest tragedia
ufffIsner - Dima Tb w 1 secie @2
Na pinku w nocy @1,73, przed mecze @1,68, wszędzie podobnie. Nie wiem, gdzie miałeś taki skok, że podejrzewasz ustawkę. ????dzisiaj o 10 go gralem po 1.5, a zaraz przed meczem byl po 1.7