>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Bo na tenisie kobitek trzeba umieć zarabiać. Zawsze trzeba brać pod uwagę, że to kobiety a że koniec sezonu to można złapać fajnych dogów. Ja tam na WTA nie narzekam chociaż oglądając niektóre mecze oczy aż szczypią

R 367

romeo12345

Użytkownik
Trafiłeś na taki moment sezonu, dla większości zawodników to po prostu koniec sezonu i jadą na wakacje. Syf, syf i syf, jeszcze ten Krajinovic wygra turniej i dopiero będzie podsumowanie sezonu :cool:
Oglądam mecz Zvereva z Haase i ten 2 set to po prostu parodia sportu, powinni ludziom oddać za bilety, choć bet mi wchodzi to po prostu ręce opadaja. ::zoltakartka:
No moze i tak. Ale o tenisie zapominam na kolejny rok.
Macie cos ciekawego na dzisiaj na czym mozna odrobic ten cholerny tenis?

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Czekałem aż Janowicz przegra pierwszego seta żeby wjechać a tu break :/
no nic. Poszło na mecz i troche też na pierwszego seta.
✅✅ Cyk Cyk.
Chociaż szkoda, że czekałem na pierwszego seta dla kanadyjczyka bo kurs był w okolicach 3 do złapania. Ale ważne, że do przodu

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Isner chyba po kontuzji nie ma śladu
Warto chyba na Cuevasa, lubi grać z Ramosem , przełamał się w końcu wczoraj, a Ramos z kolei chyba nie lubi grać w hali.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
John Isner 2. set @ 1,94
Dużo lepszy przez cały pierwszy set, tylko jeden gem, gdzie troszkę pomęczył. Widać, że ma o co walczyć.
Poważnie? Z takim serwisem z 4:0? Jeszcze przy 4:2 miał taką wystawkę i w siatkę z FH, przy 10:9 drugi serwis na rakietę i wypierdolony w kosmos, jestem przekonany, że ja bym to lepiej zreturnował. Co za patafian, mocno skrzywdził.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Przeciez to jest ewidentne ze Isner sprzedal tego seta malemu Diego. Bez jaj. To nie przypadek ze isner zrobil cos takiego z argentynskim handlarzem. Isner teraz wygra mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom