>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Obczaj sobie drabinkę i powiedz z ręką na sercu ze finał dla będących w bardzo dobrej formie Tsongi czy Delpo jest nierealny.
Wbite w Nadala przy 30:30 w 2:0 @ 1,8. Co by się nie działo na Rafę to value przeciwko Chungowi bo gość nigdy nie odpuszcza. Jak wymęczy tego seta to Chung pęknie w drugim
Ale to nie jeden czy drugi muszą znaleźć się w finale ale obaj by wypchnąć Goffina z ósemki. Za dużo ostatnio grają by miało im to się powieść. Szczególnie Tsonga który zawiódł w ostatnim finale w Wiedniu przez co stracił 200 pkt. Dla mnie są to tylko matematyczne szanse.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Walczy i praktycznie ma awans zaklepany (ponad 400 pkt przewagi nad kolejnym zawodnikiem) bo za jego plecami trwa pościg ślimaków. Zarówno DelPo jak i ktoś z pary Anderson/Tsonga musieliby awansować do finału by go wyprzedzić a to moim zdaniem jest nierealne
Także jak Goffin puści mecz to powinno obejść się bez konsekwencji dla niego
A Wawrinka sie nie wycofuje czasem?

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
No to o czym my w ogóle rozmawiamy? Awans Tsongi czy Del Potro wcale nie jest taki nieprawdopodobny.
Brawo Rafałek. ????
Właśnie nie wiem o czym My gadamy . Chyba nie zrozumiałeś tematu bo kolega pytał o Goffina. Aby Belg wypadł z ósemki to musi go dwójka zawodników wyprzedzić a nie jeden, a to już jest moim zdaniem nierealne
Livescore chociaż do siatki kobiet w Rosji (Proton Saratov vs Leningradka) płace reputą ????
Leningradka pierwszy set wzięła 28-26
http://livetv.sx/pl/livescore/

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Jeden dubel z debli zaraz skonczy to rzucam drugi:
Dodig/Granollers + Begemann/Puetz @ 2,00
Zagralbym ale... u Ruska nie moge zagrac Puetzow w AKO XD Moze bedzie dobry kurs na live to polapie.
Aha i Tsonga 2:0 @ 1,96
Benneteau sprawial mu problemy zawsze, a sam Jo lubi głupio oddac seta, ale ostatnio zmotywowany i gra bardzo rowno, Julek to już dziadek, gram na gościa z formą.

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Poszła masówka na Besiktas, a coś czuję, że Monaco się dzisiaj obudzi ???? . Jak chcą awansować to muszą wygrać, nie mogę przejść koło tego kursu (3.00) obojętnie xD, start 18.00 ???? .

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Poszła masówka na Besiktas, a coś czuję, że Monaco się dzisiaj obudzi ???? . Jak chcą awansować to muszą wygrać, nie mogę przejść koło tego kursu (3.00) obojętnie xD, start 18.00 ???? .
obudzi się albo i nie,
Besiktas ma bardzo doświadczonych piłkarzy, byłych i obecnych reprezentantów kilku krajów ze stażem w Realu, Barcelonie, Sevilli oraz wielu innych czołowych europejskich drużynach.
Obrona Pepe, Tosic, Adriano gwarantuje solidność i daje pewność bramkarzowi z tyłu, a w Monaco brak Falcao, Kongolo, Sidibe raczej nic dobrego nie wróży.
wg mnie Besiktas DNB @1,67 do ako można dołożyć ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
obudzi się albo i nie,
Besiktas ma bardzo doświadczonych piłkarzy, byłych i obecnych reprezentantów kilku krajów ze stażem w Realu, Barcelonie, Sevilli oraz wielu innych czołowych europejskich drużynach.
Obrona Pepe, Tosic, Adriano gwarantuje solidność i daje pewność bramkarzowi z tyłu, a w Monaco brak Falcao, Kongolo, Sidibe raczej nic dobrego nie wróży.
wg mnie Besiktas DNB @1,67 do ako można dołożyć ????
Dokładnie, na Besiktas to powinno byc z 1,8 dzis

grabi83 283

grabi83

Użytkownik
W moim przekonaniu kurs na wygrana Sevilli jest zbyt niski..to juz nie ta ekipa co kiedys...lepiej isc w strony Moskwy z remisem, kursy oscyluja ok 3.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
BTS kurs 2,7 w meczu mlodziezowek Borussi vs Apoel moze o 18 ?/ w Borussi sami nowi gracze dzis , defensywa z jednym tylko zawodnikem , ktory gral w poprzednich meczach , nowy bramkarz , ktos moze to ocenic ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom