>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Czekałem aż Janowicz przegra pierwszego seta żeby wjechać a tu break :/
no nic. Poszło na mecz i troche też na pierwszego seta.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ja polecam na dziś z euroligi kobiet takie ako
Salamanca +3,5 @1,65
Bourges +6,5 @1,4
Galatasaray +4,5 @1,4
Dynamo Kursk -5,5 @1,4
AKO:4,5
a z siatkówki
Fenerbahce kobiety @1,7 i Berlin- Drezno o127,5 @1,8

Otrzymane punkty reputacji: +5
R 367

romeo12345

Użytkownik
Obiecalem sobie dawno temu ze wiecej nie dotkne tenisa i sportow kobiecych. Dzisiaj zlamalem zasade i zagralem kobiecy tenis i dupa. Meczu tenisa nie oglądalem juz bardzo dawno. Ogladem ten swoj i az sie rzygac chce. Wytlumaczcie mi po co to gracie? Przecierz kobitki graja jak im wiatr zawieje. Nie ma znaczenia kto serwuje itp. To jest takie prawdopodobienstwo jakby zagrac liczbe parzysta/nieparzysta w koszu.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Obiecalem sobie dawno temu ze wiecej nie dotkne tenisa i sportow kobiecych. Dzisiaj zlamalem zasade i zagralem kobiecy tenis i dupa. Meczu tenisa nie oglądalem juz bardzo dawno. Ogladem ten swoj i az sie rzygac chce. Wytlumaczcie mi po co to gracie? Przecierz kobitki graja jak im wiatr zawieje. Nie ma znaczenia kto serwuje itp. To jest takie prawdopodobienstwo jakby zagrac liczbe parzysta/nieparzysta w koszu.
Trafiłeś na taki moment sezonu, dla większości zawodników to po prostu koniec sezonu i jadą na wakacje. Syf, syf i syf, jeszcze ten Krajinovic wygra turniej i dopiero będzie podsumowanie sezonu :cool:
Oglądam mecz Zvereva z Haase i ten 2 set to po prostu parodia sportu, powinni ludziom oddać za bilety, choć bet mi wchodzi to po prostu ręce opadaja. ::zoltakartka:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom