>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Chelsea bez pomyslu mam nadzieje ze jedna w koncowce wcisna
Jak Conte zmieni wkońcu tego drewniaka to może coś ustrzelą. NIgdy nie rozumiałem jak można się tym zawodnikiem jarać. Zwykły grajek, szkoda, że biega jak panienka po boiskach Europy.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam bayern u 19 3,30
over 3,5 1.88
Dlaczego takie duże kursy są n abayern czyżby pomyłka buków ja gram 2 kusi mnie Bayern wygra tak czuje
Bayern ✅
over 3,5 ⛔
Jest pięknie jak widać

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
KHL Medvescak Zagreb - HC Znojemsti Orli zw meczu 1 1.47
Epinal - Mulhouse 1 1.45
zagrzeb ✅
Empinal ⛔
Kurde pewniaczek zawiódł mnie przekręcił na spora kase:mad:
Miłego wieczorku życzę

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
No to wracają emocje w Bazylei. Dobre 10 minut grania jeszcze i została decydująca kartka. Zapinamy pasy i lecimy ;)

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
No to wracają emocje w Bazylei. Dobre 10 minut grania jeszcze i została decydująca kartka. Zapinamy pasy i lecimy ;)
W przerwie był fajny kurs 1,90 na over 2,5 kartki w lvbet, ale co z tego, jak odstawili akcję rodem z STSa i mają awarię i nie można tam nic postawić od dwóch godzin :confused:

drexler 570

drexler

Użytkownik
O dokładnie o ten turniej mi chodziło. Nie zdążyłem ogrywać Khaczanowa bo miałem sporo spraw ale i tak póki co jest dobrze Georges, Sousa i Vanni (na live po pierwszym secie dali zarobić) może Verdasco podtrzyma dobrą passę.PSG chyba dziś znów nastrzela sporo goli.Barcelona coś dziś mi śmierdzi mimo,że wygrała u siebie z Oly w 10tke ale może się mylę. Piłka to śliski temat.
Jaka ta piłka przewidywalna.Muszą na czymś januszy potopić.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
W przerwie był fajny kurs 1,90 na over 2,5 kartki w lvbet, ale co z tego, jak odstawili akcję rodem z STSa i mają awarię i nie można tam nic postawić od dwóch godzin :confused:
Ja z polskich gram na totolotku i naprawdę z czystym sumieniem polecam tego buka. Na live nigdy mi nie odjebali podobnej akcji. Kartki live mają nawet na konkretne drużyny, a tym że jeszcze mają bez podatku od @2 to już w ogóle bajka. Z tego co słyszałem za jakiś czas mają dodać też azjany.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Oglądałem 25 minut i wyłączyłem, bo oczy mnie bolą od tego... CSKA nawet nie walczy, mają totalne wywalone w mecz, sędzia mógł pokazać kartkę, ale z ledwością gwizdnął faul takie małe deja vu z pierwszego meczu.
No i tej jednej zabrakło. CSKA zrobiło robotę z wynikiem to nawet to nie pomogło.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
O 23 i 24 mamy mecze Bo1 w Csa SK vs C9
Osobiście mam pograne SK we wszystkich możliwych opcjach
2-0 po 2.78
-2.5 na każdą z map po 1.88
i wygraną w każdej z map po 1.65
Grają na miragu i na cobblu, na ostatnie 10 map rozegranych pomiędzy tymi drużynami aż 9 wygrało SK, raz na miragu oraz 5 razy na cobblu (w tych 10 ostatnich meczach) wszystkie te mecze zostały wygrywane dosyć gładko zazwyczaj około 16-10. Dzisiaj jedynym minusem jest to że SK jest po turnieju w Rosji gdzie wygrali wczoraj z Virtusami. Także mogą być zmęczeni, z drugiej strony dalej Brazylijczycy powinni podkreślić, że są półkę wyżej niż inne drużyny z Ameryki. Na pewno najbliżej do nich mają zawodnicy C9 ale czy są w stanie ich zwyczajnie ograć. Skillowo na pewno ekipa Fallena i Colda wygląda lepiej. Tylko czy będzie im się chciało za wszelką cenę. Mogą podejść na luzie a w strzelaniu głów może to pomóc ???? Mimo wszystko ja wchodzę.
Kursy z pinbet88. Pozdrawiam

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Ja z polskich gram na totolotku i naprawdę z czystym sumieniem polecam tego buka. Na live nigdy mi nie odjebali podobnej akcji. Kartki live mają nawet na konkretne drużyny, a tym że jeszcze mają bez podatku od @2 to już w ogóle bajka. Z tego co słyszałem za jakiś czas mają dodać też azjany.
Też słyszałem, że mają dodać azjany i byłaby to naprawdę fajna opcja ???? Jakoś ze wszystkich naziemnych chyba najmniej grałem właśnie w totolotku, może do nich wpłacę i się po prostu przekonam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom