Jak Conte zmieni wkońcu tego drewniaka to może coś ustrzelą. NIgdy nie rozumiałem jak można się tym zawodnikiem jarać. Zwykły grajek, szkoda, że biega jak panienka po boiskach Europy.Chelsea bez pomyslu mam nadzieje ze jedna w koncowce wcisna
BayernWitam bayern u 19 3,30
over 3,5 1.88
Dlaczego takie duże kursy są n abayern czyżby pomyłka buków ja gram 2 kusi mnie Bayern wygra tak czuje
zagrzebKHL Medvescak Zagreb - HC Znojemsti Orli zw meczu 1 1.47
Epinal - Mulhouse 1 1.45
W przerwie był fajny kurs 1,90 na over 2,5 kartki w lvbet, ale co z tego, jak odstawili akcję rodem z STSa i mają awarię i nie można tam nic postawić od dwóch godzinNo to wracają emocje w Bazylei. Dobre 10 minut grania jeszcze i została decydująca kartka. Zapinamy pasy i lecimy
nawet nie powąchał bramki ????Eden Hazard strzeli @3,3
Jaka ta piłka przewidywalna.Muszą na czymś januszy potopić.O dokładnie o ten turniej mi chodziło. Nie zdążyłem ogrywać Khaczanowa bo miałem sporo spraw ale i tak póki co jest dobrze Georges, Sousa i Vanni (na live po pierwszym secie dali zarobić) może Verdasco podtrzyma dobrą passę.PSG chyba dziś znów nastrzela sporo goli.Barcelona coś dziś mi śmierdzi mimo,że wygrała u siebie z Oly w 10tke ale może się mylę. Piłka to śliski temat.
2 karne w United i do żadnego nie podszedł Lukaku, Messi wydawał mi się pewniakiem, ogólnie
Ja z polskich gram na totolotku i naprawdę z czystym sumieniem polecam tego buka. Na live nigdy mi nie odjebali podobnej akcji. Kartki live mają nawet na konkretne drużyny, a tym że jeszcze mają bez podatku od @2 to już w ogóle bajka. Z tego co słyszałem za jakiś czas mają dodać też azjany.W przerwie był fajny kurs 1,90 na over 2,5 kartki w lvbet, ale co z tego, jak odstawili akcję rodem z STSa i mają awarię i nie można tam nic postawić od dwóch godzin
No i tej jednej zabrakło. CSKA zrobiło robotę z wynikiem to nawet to nie pomogło.Oglądałem 25 minut i wyłączyłem, bo oczy mnie bolą od tego... CSKA nawet nie walczy, mają totalne wywalone w mecz, sędzia mógł pokazać kartkę, ale z ledwością gwizdnął faul takie małe deja vu z pierwszego meczu.
Juve remis lub win @1.97
Też słyszałem, że mają dodać azjany i byłaby to naprawdę fajna opcja ???? Jakoś ze wszystkich naziemnych chyba najmniej grałem właśnie w totolotku, może do nich wpłacę i się po prostu przekonam
Jednak nie dał radyGojowczyk za pół stawki @3.05