>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
2 tygodnie temu spodobał mi się bet na kartki w meczu CSKA - Basel nie weszło, dzisiaj postanowiłem pograć też ten over i k*** pewnie znowu nie wejdzie ????
Zgadza się, to jest jakiś dramat po prostu. Sam to gram i jeszcze polecam wszystkim wokół i taka lipa.
Jak na razie w dwumeczu po 3 połówkach czyli 135 minut + doliczone, cała 1 kartka. Dla mnie szok.

slomiany400 50,5K

slomiany400

Użytkownik
Zgadza się, to jest jakiś dramat po prostu. Sam to gram i jeszcze polecam wszystkim wokół i taka lipa.
Jak na razie w dwumeczu po 3 połówkach czyli 135 minut + doliczone, cała 1 kartka. Dla mnie szok.
Oglądałem 25 minut i wyłączyłem, bo oczy mnie bolą od tego... CSKA nawet nie walczy, mają totalne wywalone w mecz, sędzia mógł pokazać kartkę, ale z ledwością gwizdnął faul takie małe deja vu z pierwszego meczu.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Co ma oznaczać to zdjęcie?
Oznacza, ze tej koszulki w lutym już nie będzie ????
( dzięki o królu ! ) AM i Juve powinni grać w specjalnej lidze razem z greckimi zespołami ???? Cel jest jeden. W każdym meczu utrzymać 0:0 ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Po lekturze niektórych postów można dojść do wnioski, że Atletico jest słabsze od Karabachu i dostanie tęgie baty.
Zobaczymy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom