Gra do 11-2 wyglądała dobrze, po prostu później rozluźnienie i tak naprawdę widać że grają 4fun. Zero taktyki tylko szukanie pojedynczych fragów, gdyby nie Fallen to już by było po mapie.Grają z trenerem, boltz nie zagrał o czym wcześniej nie wiedziałem :/
w plecy bedzieGrają z trenerem, boltz nie zagrał o czym wcześniej nie wiedziałem :/
E: Jak C9 na szybkości wbija na B to wjeżdzają na czysto.. Żadnego oporu tam nie ma. teraz nagle force gdzie powinni zagrac full eco.. Nie rozumiem
Mapa terro a Amerykańce zdecydowanie wolą grać jako terroryści.Gra do 11-2 wyglądała dobrze, po prostu później rozluźnienie i tak naprawdę widać że grają 4fun. Zero taktyki tylko szukanie pojedynczych fragów, gdyby nie Fallen to już by było po mapie.
Po co mają się spinać na jakąś ligę? ???? Grają dla zabawy i tyle, w tabeli dopiero 4 miejsce zajmująE: Jak C9 na szybkości wbija na B to wjeżdzają na czysto.. Żadnego oporu tam nie ma. teraz nagle force gdzie powinni zagrac full eco.. Nie rozumiem
1-1Dyscyplina: Pilka Nozna , Brazylia Serie B
Godzina: 22:30
Spotkanie : Goias vs Criciuma
Typ: remis
Kurs: 3,32
Oba zespoly sasiaduja ze soba w srodkowej czesci tabeli . Awans im nie grozi , a nad strefa spadkowa tez maja stosunkowo bezpieczną przewagę.
Faworytem jest Goias . Oba zepsoly maja prawie identyczny stosunek bramek.
Goias jesli juz wygrywa to jedna bramka. Goscie natomiast 4 mecze z rzedu przegrali ,ale grali z zespolami lepszymi jak Parana itp , ktore walcza o awans , maja jeszcze jakies cele . Nie grali zle w tamtych meczach , zabraklo szczescia w niektorych . Dzis powinni urwac punkty gospodarzom , tym bardziej , ze Goias wygrywa czesciej z zepsolami slabszymi tylko.
Kings nie do gry dzis, a dziwne bo i Hill i Randolph gra, poza Gilsem zero kontuzji, a w Indianie brak 1-2 opcji czyli Turnera cos nie tak sie dzieje z ta druzyna, na moje to za duzo palili w wakacje z Zachem i niedlugo Joerger poleci ze stołka, jego rotacje to katastrofa, tankuje od poczatku sezonu ;]Ale w te SK się wyebaem :/
O 23 i 24 mamy mecze Bo1 w Csa SK vs C9
Osobiście mam pograne SK we wszystkich możliwych opcjach
2-0 po 2.78
-2.5 na każdą z map po 1.88
i wygraną w każdej z map po 1.65
Grają na miragu i na cobblu, na ostatnie 10 map rozegranych pomiędzy tymi drużynami aż 9 wygrało SK, raz na miragu oraz 5 razy na cobblu (w tych 10 ostatnich meczach) wszystkie te mecze zostały wygrywane dosyć gładko zazwyczaj około 16-10. Dzisiaj jedynym minusem jest to że SK jest po turnieju w Rosji gdzie wygrali wczoraj z Virtusami. Także mogą być zmęczeni, z drugiej strony dalej Brazylijczycy powinni podkreślić, że są półkę wyżej niż inne drużyny z Ameryki. Na pewno najbliżej do nich mają zawodnicy C9 ale czy są w stanie ich zwyczajnie ograć. Skillowo na pewno ekipa Fallena i Colda wygląda lepiej. Tylko czy będzie im się chciało za wszelką cenę. Mogą podejść na luzie a w strzelaniu głów może to pomóc ???? Mimo wszystko ja wchodzę.
Kursy z pinbet88. Pozdrawiam
siema mordko, co polecasz do gry?Siemandero!!
Dopiero z pracy. Dzisiaj pewni nic nie obstawie. Dzisiaj bedzie analiza na jutrzejsze mecze ????siema mordko, co polecasz do gry?
Zarobiony na bayernie 3.30 u 19 jak podawałemDopiero z pracy. Dzisiaj pewni nic nie obstawie. Dzisiaj bedzie analiza na jutrzejsze mecze ????
A forumek jak tam? gdzie masowka dzisiaj bo jeszcze nie czytalem postow takze nie wiem co sie dzialo
Niech ktos poratuje jakims skrotem dnia ????