>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Grają z trenerem, boltz nie zagrał o czym wcześniej nie wiedziałem :/
Gra do 11-2 wyglądała dobrze, po prostu później rozluźnienie i tak naprawdę widać że grają 4fun. Zero taktyki tylko szukanie pojedynczych fragów, gdyby nie Fallen to już by było po mapie.

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Grają z trenerem, boltz nie zagrał o czym wcześniej nie wiedziałem :/
E: Jak C9 na szybkości wbija na B to wjeżdzają na czysto.. Żadnego oporu tam nie ma. teraz nagle force gdzie powinni zagrac full eco.. Nie rozumiem
w plecy bedzie

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Gra do 11-2 wyglądała dobrze, po prostu później rozluźnienie i tak naprawdę widać że grają 4fun. Zero taktyki tylko szukanie pojedynczych fragów, gdyby nie Fallen to już by było po mapie.
Mapa terro a Amerykańce zdecydowanie wolą grać jako terroryści.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
E: Jak C9 na szybkości wbija na B to wjeżdzają na czysto.. Żadnego oporu tam nie ma. teraz nagle force gdzie powinni zagrac full eco.. Nie rozumiem
Po co mają się spinać na jakąś ligę? ???? Grają dla zabawy i tyle, w tabeli dopiero 4 miejsce zajmują
Może i mapa TT ale wtopić z 11-2, dwie rundy przegrać przez rozluźnienie i po CT praktycznie nic nie zrobić to trochę słabe :p No nic, mniejszych turniejów w CSa nie ma co grać

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Nie sądziłem że wypuszczą 11-4 no ale nie takie comebacki się robiło. Moje niedopatrzenie że nie zagrał boltz.
⛔ 2-0
⛔ 1 mapa
⛔ 1 mapa -2.5

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna , Brazylia Serie B
Godzina: 22:30
Spotkanie : Goias vs Criciuma
Typ: remis
Kurs: 3,32

Oba zespoly sasiaduja ze soba w srodkowej czesci tabeli . Awans im nie grozi , a nad strefa spadkowa tez maja stosunkowo bezpieczną przewagę.
Faworytem jest Goias . Oba zepsoly maja prawie identyczny stosunek bramek.
Goias jesli juz wygrywa to jedna bramka. Goscie natomiast 4 mecze z rzedu przegrali ,ale grali z zespolami lepszymi jak Parana itp , ktore walcza o awans , maja jeszcze jakies cele . Nie grali zle w tamtych meczach , zabraklo szczescia w niektorych . Dzis powinni urwac punkty gospodarzom , tym bardziej , ze Goias wygrywa czesciej z zepsolami slabszymi tylko.
✅✅ 1-1

Otrzymane punkty reputacji: +5
13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Wiadomo co sie dzieje w meczu
Broady - Hiltzik?
przy 5-3 nagle wszędzie transmisje niedostępne, ogólnie broady chyba troche sie awanturował ^^

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Ale w te SK się wyebaem :/
Kings nie do gry dzis, a dziwne bo i Hill i Randolph gra, poza Gilsem zero kontuzji, a w Indianie brak 1-2 opcji czyli Turnera cos nie tak sie dzieje z ta druzyna, na moje to za duzo palili w wakacje z Zachem i niedlugo Joerger poleci ze stołka, jego rotacje to katastrofa, tankuje od poczatku sezonu ;]
Go go Suns!

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
O 23 i 24 mamy mecze Bo1 w Csa SK vs C9
Osobiście mam pograne SK we wszystkich możliwych opcjach
2-0 po 2.78
-2.5 na każdą z map po 1.88
i wygraną w każdej z map po 1.65
Grają na miragu i na cobblu, na ostatnie 10 map rozegranych pomiędzy tymi drużynami aż 9 wygrało SK, raz na miragu oraz 5 razy na cobblu (w tych 10 ostatnich meczach) wszystkie te mecze zostały wygrywane dosyć gładko zazwyczaj około 16-10. Dzisiaj jedynym minusem jest to że SK jest po turnieju w Rosji gdzie wygrali wczoraj z Virtusami. Także mogą być zmęczeni, z drugiej strony dalej Brazylijczycy powinni podkreślić, że są półkę wyżej niż inne drużyny z Ameryki. Na pewno najbliżej do nich mają zawodnicy C9 ale czy są w stanie ich zwyczajnie ograć. Skillowo na pewno ekipa Fallena i Colda wygląda lepiej. Tylko czy będzie im się chciało za wszelką cenę. Mogą podejść na luzie a w strzelaniu głów może to pomóc ???? Mimo wszystko ja wchodzę.
Kursy z pinbet88. Pozdrawiam
⛔⛔⛔
Tak jak pisałem, nie wiedzialem ze boltz nie zagra.. Zagrali na pół gwizdka a C9 bardzo zmotywowane. No cóż, wystarczy wszystkich co pograli przeprosić/ Oby z fartem odrobić. Indiana narazie pomaga ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
siema mordko, co polecasz do gry?
Dopiero z pracy. Dzisiaj pewni nic nie obstawie. Dzisiaj bedzie analiza na jutrzejsze mecze ????
A forumek jak tam? gdzie masowka dzisiaj bo jeszcze nie czytalem postow takze nie wiem co sie dzialo:p
Niech ktos poratuje jakims skrotem dnia ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dopiero z pracy. Dzisiaj pewni nic nie obstawie. Dzisiaj bedzie analiza na jutrzejsze mecze ????
A forumek jak tam? gdzie masowka dzisiaj bo jeszcze nie czytalem postow takze nie wiem co sie dzialo:p
Niech ktos poratuje jakims skrotem dnia ????
Zarobiony na bayernie 3.30 u 19 jak podawałem
Dobranoc i pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom