madritista94
Użytkownik
Herbert narazie tylko 40% trafionego 1 serwisu oby sie ogarnal
szkodaHome Utd - Young Lions BTS Tak @3,75
Mam nadzieje,że i kolejny Rusek czyli Rublev dziś poleci. Oni chyba szykują się do jakiegoś ważnego dla nich turnieju gdzieś coś czytałem a Verdasco wczoraj zmotywowany w deblu nieźle się prezentował. W zasadzie sam go wygrał bo karzeł nic nie grał( jak on dziś tego Troickiego ograł.. Nie grałem ale ciekawy jestem co ten Troicki tam nawywijał) Verdasco w Stockholmie dobry wyrównany mecz z fenomenalnym Del Po i przegrana dopiero w trzecim secie po tie-breaku. A Rublev po świetnej grze w Umagu i niezłej na US Open jakby spuścił z tonu.Liczę mocno na Hiszpana.Khachanov K. @2.25
EDIT
To był błąd, kolejny już dziś, ale tylko mała strata z całego dnia na szczęście.
Dla mnie po tym kursie nie warto brać Dasco. Zgadzam się z tym co napisałeś, ale to nie jego nawierzchnia + nie jest w jakiejś naprawdę dobrej formie. Jeden mecz to jest za mało żeby oceniać go tak pozytywnie. Co do Troickiego to bez komentarza ????Mam nadzieje,że i kolejny Rusek czyli Rublev dziś poleci. Oni chyba szykują się do jakiegoś ważnego dla nich turnieju gdzieś coś czytałem a Verdasco wczoraj zmotywowany w deblu nieźle się prezentował. W zasadzie sam go wygrał bo karzeł nic nie grał( jak on dziś tego Troickiego ograł.. Nie grałem ale ciekawy jestem co ten Troicki tam nawywijał) Verdasco w Stockholmie dobry wyrównany mecz z fenomenalnym Del Po i przegrana dopiero w trzecim secie po tie-breaku. A Rublev po świetnej grze w Umagu i niezłej na US Open jakby spuścił z tonu.Liczę mocno na Hiszpana.
Radosna koszykówka ale tutaj łatwyto teraz Shendong +22,5 1,95
O dokładnie o ten turniej mi chodziło. Nie zdążyłem ogrywać Khaczanowa bo miałem sporo spraw ale i tak póki co jest dobrze Georges, Sousa i Vanni (na live po pierwszym secie dali zarobić) może Verdasco podtrzyma dobrą passę.PSG chyba dziś znów nastrzela sporo goli.Barcelona coś dziś mi śmierdzi mimo,że wygrała u siebie z Oly w 10tke ale może się mylę. Piłka to śliski temat.ja sie zgadzam z Drexlerem , za tydz turniej next gen jak widać kazdy kto sie zakwalifikował dostaje baty moze byc rownież tak z Rublevem
edit: herbert sie połamał jednak dziś dzień wtopy ciąg dalszy
Bangladesz u 19 strzeli
@ 2.80 STS
Enisey +10,5 2,4
Patola niestety bez pierwszego serwisuHerbert @2.10
W tamtym roku porażka po dwóch setach, w tym Francuz ogrywał już Lopeza. Do tego Hiszpan jest teraz w słabszej dyspozycji, jak serwis nie będzie siedział to jest szansa na wygraną nawet przed TB.