>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
A co z Bustą dzisiaj? Powinien zawalczyć o WTF, ale już całkiem niedawno się na niego naciąłem...
Ja bym raczej nie atakował. Wczoraj Mahut nie grał jakoś tragicznie, ale swoje odpały przy siatce miewał. Bardziej bym był skłonny wrzucić Herberta po @2.1 niż Bustę po @1.6 ;)

N 59

natraj

Użytkownik
????
Nie masz pojęcia o czym mówisz i lepiej nie wprowadzaj ludzi w błąd. To kupon musi wynieść magiczną barierę 2,00. Być może nie przekroczałyś minimalnej stawki i dlatego tobie nie uznawało.
Mam dziesiątki kuponów, gdzie nie ma wbitego 2,00 jako jednego zdarzenia także wiesz.
Włanie wyrabiam ten bonus i to Ty wprowadzasz ludzi w błąd. Gdy na kuponie nie ma zdarzenia z kursem @2 nie zaliczy Ci kuponu do obrotu bonusa. Inaczej mówiąc dwa zdarzenia na jednym kuponie za @1,5 nie zaliczy Ci do obrotu bonusa mimo ako @2,25

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Włanie wyrabiam ten bonus i to Ty wprowadzasz ludzi w błąd. Gdy na kuponie nie ma zdarzenia z kursem @2 nie zaliczy Ci kuponu do obrotu bonusa. Inaczej mówiąc dwa zdarzenia na jednym kuponie za @1,5 nie zaliczy Ci do obrotu bonusa mimo ako @2,25
Ty mówisz o bonusie a ja mówię o normalnej grze. Wszystko jasne.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Herbert @2.10
W tamtym roku porażka po dwóch setach, w tym Francuz ogrywał już Lopeza. Do tego Hiszpan jest teraz w słabszej dyspozycji, jak serwis nie będzie siedział to jest szansa na wygraną nawet przed TB.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Byłem pewny ze masz na mysli bonus, bo w normalnej grze to sobie mozesz puszczac sigle po 1,01
Dalej chyba nie rozumiesz.. Grac mówi o promocji, w której mając kupon @2,00+ i stawkę min. 100 zł nie płacisz podatku obrotowego (12%), a Ty mówisz o bonusie powitalnym czy jakimkolwiek innym.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom