>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
No nie wiem. Moim zdaniem oferta jedna z najlepszych. To nawet bet nie miał kartek na dany zespół na live. Wszystko pozostałe jest na miejscu, nie wiem czego ci tam brakuje tak naprawdę.
Może z piłki masz wszystko, ale nie wszyscy grają tylko piłkę nożną ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ATP open dzięki ;) wybrałem 3 typy z tej listy:

Boston Over 193.5 @ 1.91 ✅

Minn - 3 @ 1.91
Min Under 215.5 @ 1.91
Pelicans Under 223.5 @ 1.91✅
Utah over 190.5 @ 1.91✅

Odpuściłem Wilki mimo, że znawcą NBA się nie czuję to miałem nosa.
Ako wyniosło 7,07 grałem w Óni.
Dzięki jeszcze raz !!!!
Gratulacje. Ciesze sie ze siadlo, tylko pamietaj ze 35% wygranej sumy nalezy do udzialowcow... ???? ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
thiem warty do grania dzis z gojowczykiem?
Unikałbym, Thiem ma pewny awans do Mastersa, zupełnie pod formą, a Gojowczyk coś tam w hali gra. Jak serwis mu będzie siedział to jakimś cudem może nawet wygrać, zależy od podejścia Thiema, ale po takim kursie nie warto go brać.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Niestety jestes w błędzie. Ja własnie myśląc w ten sposób jak Ty dałem się wciągnąć w tego bonusa
????
Nie masz pojęcia o czym mówisz i lepiej nie wprowadzaj ludzi w błąd. To kupon musi wynieść magiczną barierę 2,00. Być może nie przekroczałyś minimalnej stawki i dlatego tobie nie uznawało.
Mam dziesiątki kuponów, gdzie nie ma wbitego 2,00 jako jednego zdarzenia także wiesz.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
A co z Bustą dzisiaj? Powinien zawalczyć o WTF, ale już całkiem niedawno się na niego naciąłem...
I ktoś tam chyba pisał, że Harrison odpuścił sobie Paryż, dzisiaj gra w deblu. Mektic/Middelkoop @ 2,3 value?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom