Hyundai Skywalkers -1.5 seta @2.35
No tak, tego nie wziąłem pod uwagę. ::zoltakartka: dla mnie.Może z piłki masz wszystko, ale nie wszyscy grają tylko piłkę nożną
Gratulacje. Ciesze sie ze siadlo, tylko pamietaj ze 35% wygranej sumy nalezy do udzialowcow... ???? ????ATP open dzięki wybrałem 3 typy z tej listy:
Boston Over 193.5 @ 1.91
Minn - 3 @ 1.91
Min Under 215.5 @ 1.91
Pelicans Under 223.5 @ 1.91
Utah over 190.5 @ 1.91
Odpuściłem Wilki mimo, że znawcą NBA się nie czuję to miałem nosa.
Ako wyniosło 7,07 grałem w Óni.
Dzięki jeszcze raz !!!!
jednak ryżawy ogarnał szkodaja próbuje 2 set Donoskoy @1,93
Nie ma najlepszego czyli BTS w fajnych do tej gry drugich ligach (norwegia, szwecja, dania, izrael, japonia itd)Może z piłki masz wszystko, ale nie wszyscy grają tylko piłkę nożną
Unikałbym, Thiem ma pewny awans do Mastersa, zupełnie pod formą, a Gojowczyk coś tam w hali gra. Jak serwis mu będzie siedział to jakimś cudem może nawet wygrać, zależy od podejścia Thiema, ale po takim kursie nie warto go brać.thiem warty do grania dzis z gojowczykiem?
Całość musi mieć @2 nie jedno zdarzenie. A to jest kolosalna różnica.No i ten bonus dramat. Jedno zdarzenie musi miec kurs @2
Niestety jestes w błędzie. Ja własnie myśląc w ten sposób jak Ty dałem się wciągnąć w tego bonusaCałość musi mieć @2 nie jedno zdarzenie. A to jest kolosalna różnica.
????Niestety jestes w błędzie. Ja własnie myśląc w ten sposób jak Ty dałem się wciągnąć w tego bonusa