>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Coco gra wezmie to ????
Wiecej ludzi gralo Peng wlasnie i to byla dobra zaneta dla ludzi zeby grac peng na 2:0 po jej pierwszym wygranym secie to jest dobra rezyseria.buki wiedzą jak yo wszystko zorganizować zeby wyciagnac kase od ludzi

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Kusi zagrać Troickiego, ale ten chłop jest tak nieobliczalny że aż szkoda gadać ???? Schwartzman jest już w o wiele gorszej formie, serwis już nie ten, słabe warunki fizyczne do gry na hali. Na Serba ponad @2.5 jest więc chyba spróbuje ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Powiedzcie mi z jakiej niby racji w tym meczu Coco byla wystawiona jako faworyt?? Biorac pod uwage jej ostatnie mecze i to ze Peng jest w formie i gra u siebie?

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
ja tam wole zagrac Shwartzmana który trzyma pilke i zazwyzaj walczy ostatni turniej wiec napweno jeszvcze hajs chce zgarnac a Troicki to taki niewiadomoa moze byc jak Johnosn, Ale kazdy ma swoj typ powo ;p

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Dałem się złapać na słabą grę w 1secie i teraz mam nadzieję, że Goerges pokaże przynajmniej 70% tego co w Moskwie to łatwo ogra Rybarikovą
Troicki @2.59

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ja mysle ze lepiej zagrac seta troickiego ???? bezpieczniej a kurs tez niezly set troicki 1.65. Schwartzman.ostatnio duzo gral a Troicki wraca do dobrej dyspozycji

loj99 530

loj99

Użytkownik
Julia Goerges - Magdalena Rybarikova (live)
WYNIK KOŃCOWY (BEST OF 3)
TYP: 2:0
@ 2.30
normalnie masakra może to już wejdzie. Liczę na utrzymaną formę z Rosji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom