>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Boston Over 193.5 @ 1.91 ✅
Minn - 3 @ 1.91 Zwrot
Min Under 215.5 @ 1.91 ⛔
Pelicans Under 223.5 @ 1.91 ✅
Utah over 190.5 @ 1.91 ✅
Wszystko w 5Dimes. Ako: 25.41
Grasz taki kupon a jutro opalasz sie na Bora Bora...ilosc gwiazdek w hotelu to juz w zaleznosci jaka stawke zagrasz:p
Niestety 2 stawki na minus i bora bora nie tym razem.Tylko Boston bylo value, reszta sam syf.

Otrzymane punkty reputacji: +3
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
pelikany 214 rzuciły
Racja, cos mi sie poj...sorry.
@Up, bez przesady. Houston chyba 13 na 45 troje, slabo jak na nich u siebie. bardziej przegrana houston niz wygrana 76ers. 76ers 10 trojek na 24...ot cala wygrana 76ers.
Gdyby Houston mialo 41.7% z trojek(18), to wynik spotkania bylby 122:115...a wiec 7 pkt roznicy czyli na styk z handicapem w pre.
P.S. Utah tez nie ogarnelo 1szej kwarty...Portland tez nie ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Gsw 74:57nie moglo byc inaczej ????
Raptors -11.5 @ 1.87 tym razem za stala stawke.
99:85....i ladnie siado ale na styk. Rzucilby trojke na koniec i bylo by 11...i bylby normalnie Siwy Dym!

P.S. Utah jednak 193 pkt a wiec plus. Min zwrot i kurde ten under. moglo byc 2.5k bo na -3 bylby zwrot eh.No nic nastepnym razem moze sie uda Bora Bora ????
Nocka na plus stawke. Nie jest zle.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Jeszcze sprobuje u 250.5 w gsw @ 1.95 za stawke
141:113..Niestety minus. nabijanie punktow przez glupote, zero defensywy. Powinni pomyslec nad wprowadzeniem reguly ze jak jest 2 min do konca a wynik wiecej niz 21 pkt roznicy, to koncza gre ????
Nocka na zero.

caveman 1,8K

caveman

Użytkownik
ATP open dzięki ;) wybrałem 3 typy z tej listy:

Boston Over 193.5 @ 1.91 ✅

Minn - 3 @ 1.91
Min Under 215.5 @ 1.91
Pelicans Under 223.5 @ 1.91✅
Utah over 190.5 @ 1.91✅

Odpuściłem Wilki mimo, że znawcą NBA się nie czuję to miałem nosa.
Ako wyniosło 7,07 grałem w Óni.
Dzięki jeszcze raz !!!!

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
zobaczymy wczoraj też powinienem mieć racje i dupa zobaczymy :] ale jestem dobrej myśli
Vandeweghe za dużo błędów robi, a Peng regularnie. Widać że Amerykańce pod koniec sezonu straszną kichę grają, wczoraj Harrison i Johnson, w deblu Querrey i Isner, Shapovalov też średnio (wiem że Kanadyjczyk). Albo im się nie chce grać albo kondycyjnie nie dają rady.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Vandeweghe za dużo błędów robi, a Peng regularnie. Widać że Amerykańce pod koniec sezonu straszną kichę grają, wczoraj Harrison i Johnson, w deblu Querrey i Isner, Shapovalov też średnio (wiem że Kanadyjczyk). Albo im się nie chce grać albo kondycyjnie nie dają rady.
Co Tobą kierowało, że dodałeś Coco do kuponu? Przecież Chinka u siebie, wiadomo że jej mega zależy, a Coco to typ tenisistki, która woli wielkie szlemy, a na takie turnieje ma....wiadomo co ;) Ja pobrałem lekko Chinkę, oby wymęczyła.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Co Tobą kierowało, że dodałeś Coco do kuponu? Przecież Chinka u siebie, wiadomo że jej mega zależy, a Coco to typ tenisistki, która woli wielkie szlemy, a na takie turnieje ma....wiadomo co ;) Ja pobrałem lekko Chinkę, oby wymęczyła.
Chyba wiara w to, że podejdzie do turnieju na poważnie... a tak serio Peng dobrze trzyma serwis, liczyłem na returny ze strony Coco, ale ona ma problemy nawet ze swoim podaniem.
EDIT
Peng puszcza przewagę z niczego...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom