seba6
Użytkownik
Coco 1 set @ 2.2
Cos tam zaczela odbijac , a chinka porobiona w majty od 4:1 30:0.
Lepiej tu nic juz nie stawiac bo mecz loteria. Ktorej sie zachce to gra.
Coco 1 set @ 2.2
Cos tam zaczela odbijac , a chinka porobiona w majty od 4:1 30:0.
Teoretycznie patrząc na to co robili Amerykańce do tej pory w turnieju to jak najbardziej. Chociaż wiadomo że Wiewiór ma styl odpowiedni do gry na hali, a Krajinovic nie do końca.Krajinovic dziś do gry?
Takie było moje założenie przed meczem, ale początek mnie strasznie zbił z tropu ???? Zobaczymy jak dalej będzieCoco jak dla mnie ma wieksze szanse wygrac mecz jesli nie zacznie oddawac znowu masowo punktow. Peng jak ma serwowac drugim podaniem to jest taka przestraszona ze chyba woli DF walnac niz dostac bombe z returnu
Dzięki. Ja chyba mimo wszystko się skuszę.Teoretycznie patrząc na to co robili Amerykańce do tej pory w turnieju to jak najbardziej. Chociaż wiadomo że Wiewiór ma styl odpowiedni do gry na hali, a Krajinovic nie do końca.
Ja pogralem na chinke przedmeczowo ale wycofalem jak zaczela tracic przewage. Od polowy 1 seta coco na serwisie wyglada pewnie oprocz tego zlamania sie na koniec 1 seta. Peng meczy bule bardzo na serwisie , musi sie nameczyc ostro zeby ten serwis utrzymac. Jesli tylko nic nie odwali amerykance , to powinna pociagnac ten mecz do konca.Takie było moje założenie przed meczem, ale początek mnie strasznie zbił z tropu ???? Zobaczymy jak dalej będzie
Nosa czy moze w Uni nie szlo polaczyc handi i underu? ????ATP open dzięki wybrałem 3 typy z tej listy:
Boston Over 193.5 @ 1.91
Minn - 3 @ 1.91
Min Under 215.5 @ 1.91
Pelicans Under 223.5 @ 1.91
Utah over 190.5 @ 1.91
Odpuściłem Wilki mimo, że znawcą NBA się nie czuję to miałem nosa.
Ako wyniosło 7,07 grałem w Óni.
Dzięki jeszcze raz !!!!
Tu masz rację i to bardzo realne szanse ma, bo przecież wystarczy mu ugrać 3-4 rundy, chyba że Busta jednak zdecyduje się, że też chce pograć w Londynie i zacznie wreszcie coś pokazywać ????Quarrey walczy o Londyn jeszcze wiec powinien wygrać dziś
Jak ma wygrać to tylko w dwóch, innej opcji sobie nie życzę... ????No to za dyszkę raz jeszcze, Peng set @11. To co zrobiła teraz Coco przy setowej pokazuje, że Peng ten mecz wygra. Może nawet w dwóch.