>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
pilka_radom 39,6K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
wczoraj ładny kursik na kornery w Gdańsku upolowany, więc próbujemy dalej. zwłaszcza, że dziś LM i powinno ich być jeszcze więcej niż w naszej marnej Ekstraklasie. upatrzyłem identyczny zakład na życzenie w forbet w meczu Celtic - Bayern. Każda drużyna powyżej 1 rzutu rożnego w każdej połowie (kurs 3.1). Skoro Celtic był w stanie nabić 3 rogi w Monachium, to spokojnie jest przeskoczyć powyższą linię na własnym boisku. o Bayern jestem spokojny.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Krajinovic dziś do gry?
Teoretycznie patrząc na to co robili Amerykańce do tej pory w turnieju to jak najbardziej. Chociaż wiadomo że Wiewiór ma styl odpowiedni do gry na hali, a Krajinovic nie do końca.
Parodia nie tenis ???? Znając moje szczęście 2:1 dla Peng będzie i dwa kupony przegram ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Coco jak dla mnie ma wieksze szanse wygrac mecz jesli nie zacznie oddawac znowu masowo punktow. Peng jak ma serwowac drugim podaniem to jest taka przestraszona ze chyba woli DF walnac niz dostac bombe z returnu

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Coco jak dla mnie ma wieksze szanse wygrac mecz jesli nie zacznie oddawac znowu masowo punktow. Peng jak ma serwowac drugim podaniem to jest taka przestraszona ze chyba woli DF walnac niz dostac bombe z returnu
Takie było moje założenie przed meczem, ale początek mnie strasznie zbił z tropu ???? Zobaczymy jak dalej będzie

seba6 533

seba6

Użytkownik
Takie było moje założenie przed meczem, ale początek mnie strasznie zbił z tropu ???? Zobaczymy jak dalej będzie
Ja pogralem na chinke przedmeczowo ale wycofalem jak zaczela tracic przewage. Od polowy 1 seta coco na serwisie wyglada pewnie oprocz tego zlamania sie na koniec 1 seta. Peng meczy bule bardzo na serwisie , musi sie nameczyc ostro zeby ten serwis utrzymac. Jesli tylko nic nie odwali amerykance , to powinna pociagnac ten mecz do konca.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
ATP open dzięki ;) wybrałem 3 typy z tej listy:

Boston Over 193.5 @ 1.91 ✅

Minn - 3 @ 1.91
Min Under 215.5 @ 1.91
Pelicans Under 223.5 @ 1.91✅
Utah over 190.5 @ 1.91✅

Odpuściłem Wilki mimo, że znawcą NBA się nie czuję to miałem nosa.
Ako wyniosło 7,07 grałem w Óni.
Dzięki jeszcze raz !!!!
Nosa czy moze w Uni nie szlo polaczyc handi i underu? ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Quarrey walczy o Londyn jeszcze wiec powinien wygrać dziś
Tu masz rację i to bardzo realne szanse ma, bo przecież wystarczy mu ugrać 3-4 rundy, chyba że Busta jednak zdecyduje się, że też chce pograć w Londynie i zacznie wreszcie coś pokazywać ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
No to za dyszkę raz jeszcze, Peng set @11. To co zrobiła teraz Coco przy setowej pokazuje, że Peng ten mecz wygra. Może nawet w dwóch.
Jak ma wygrać to tylko w dwóch, innej opcji sobie nie życzę... ????
EDIT
Teraz tylko Coco ma wygrać, bo będę zły ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Lepiejja wycpfujcie bo to jest tragedia. W ciagu chwili baba stracila ochote na gre i wali od niechcenia pilke za pilka po autach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom