@UP zebys sie nie doczepial, ale widze Tobie przeszkadza. Wez sie chlopie zajmij wygrywaniem a nie duperelami. Jak wygrywasz to takie detale Cir nie powinny obchodzic, no chyba ze jest inaczej....
Kogo to obchodzi czy rozliczam na minus czy plus. Nie jestem tu od wczoraj, Ci co mnie znaja i graja moje typy razem ze mna napewno nie maja pretensji jak rozliczam, a sam pisales ze niby ma to sluzyc zeby ludzie grali moje typy...wygrywajace typy nie potrzebuja plusikow zeby sie zareklamowac....ale widze tego nie pojmujesz, dla Ciebie ilosc reputy znaczy czy ktos dobrze typuje czy nie..powodzenia z takim mysleniem..
Liczy sie caloksztalt a nie chwila...co z tego ze rozlicze jeden typ na plus a 2 bede przegrane? Po co wprowadzac ludzi w blad? Ci jednak co graja moje typy i nie przeszkadza im rozliczanie minusami, wiedza ze zdarza sie zly typ, seria 2-3 zlych typow, ale ze gram kursy 1.8+ to wiedza ze nie daleko sa od wyjscia na zero, bo wystarcza 3 dobrze przemyslane typy i bedzie na zero. Zadne sklejki ako 1.2, 1.3 zeby 2+ ako zrobic.