>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
O 4,6K

oth

Użytkownik
No bo tez jest praca. Tak btw, to Indiana i Houston podejrzane mecze... w dwoch meczach buki wystawili linie dokladnie 1 punkt od koncowej linii...tazke wart to miec na uwadze w kolejnych meczach tych przedsezonowych...Dla tych co powiedza ze to nic takiego....kiedys wystawili na pewny mecz rowne 147 w pre...zwykle jest handicap i te pol punkta...czyli 147.5, ale nie tym razem...linia byla 147 wystawiona w pre....wynik koncowy rowne 147 pkt....ktos tam musial pograc ostro na dokladny wynik, bo znajac koncowy wynik 147, mogl spokojnie cisnac dokladny wynik 4tej kwarty....a to kursy 10+. Jesli po koncu 3ciej kwarty bylo 109...to trudno nie wyenioskowac ze bylo grane trzydrogowo ze bedzie rowne 38 pkt w 4tej kwarcie...under 38.5 @ 1.9, over 38.5 @ 1.9, a rowne 38 @ 10....to taka mala ciekawostka ????
Oczywiscie nie bede zdradzal ktory mecz...
Tylko co z tego...kto to wyczuje ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Tylko co z tego...kto to wyczuje ????
zapoznaj sie z tym co mam w avatarze a zrozumiesz ???? Prawdopodobienstwo nie jest stale tylko zmienne/zalezne (conditional)
Zagadnienia takie jak
Monte Hall problem
20 Students birthday problem
Bayes problem
a spojrzysz na prawdopodobienstwo z innej perspektywy. Inaczej bedziesz widzial &quot;value&quot;

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
33:36....⛔ ⛔ ⛔ Kazdy niech sobie tam rozliczy jak mu pasuje. Regatas ladny przechwyt w swojej ostatniej akcji i nawet 3.5 pokryte tak jak zapowiedziane. moje 9.5 ze tak powiem &quot;izi&quot;
I po huj pierdolisz jak potłuczony w co drugim poście (Każdy niech sobie rozlicz jak chce blablabl...)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
@UP zebys sie nie doczepial, ale widze Tobie przeszkadza. Wez sie chlopie zajmij wygrywaniem a nie duperelami. Jak wygrywasz to takie detale Cir nie powinny obchodzic, no chyba ze jest inaczej....
Kogo to obchodzi czy rozliczam na minus czy plus. Nie jestem tu od wczoraj, Ci co mnie znaja i graja moje typy razem ze mna napewno nie maja pretensji jak rozliczam, a sam pisales ze niby ma to sluzyc zeby ludzie grali moje typy...wygrywajace typy nie potrzebuja plusikow zeby sie zareklamowac....ale widze tego nie pojmujesz, dla Ciebie ilosc reputy znaczy czy ktos dobrze typuje czy nie..powodzenia z takim mysleniem..
Liczy sie caloksztalt a nie chwila...co z tego ze rozlicze jeden typ na plus a 2 bede przegrane? Po co wprowadzac ludzi w blad? Ci jednak co graja moje typy i nie przeszkadza im rozliczanie minusami, wiedza ze zdarza sie zly typ, seria 2-3 zlych typow, ale ze gram kursy 1.8+ to wiedza ze nie daleko sa od wyjscia na zero, bo wystarcza 3 dobrze przemyslane typy i bedzie na zero. Zadne sklejki ako 1.2, 1.3 zeby 2+ ako zrobic.

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Lajovic to nie jest zły grajek, ale nie umie kończyć spotkań. Ile razy już w tym sezonie był blisko wygranej z wyżej notowanymi rywalami. Sporo. Ostatnio np.z Kohshliberem miał 3 piłki meczowe w Kitzbuhel i też nie wygrał. To jest psychika.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ale Kangury zaczęły mecz - gol dla Syrii!
A trener Aussie - Ange Postecoglou w takim meczu znowu inne ustawienie zarządził, sabotażysta jeden ????
I co chwila się zawodnicy &quot;wywracają&quot; - murawa nie taka?
Szybko poszło 1-1 Tim Cahill ????

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
No ja sobie Johnsona wziąłem po prostu i dlatego pytałem o Kyrgiosa na początku meczu. Z tego co pamiętam w tamtym roku w Szanghaju chyba właśnie Kangur też coś odstawił (chyba ze Zverevem, a jeśli się mylę to mnie poprawcie) i dlatego próbowałem w stronę Jankesa. Szkoda bo tylko zwrot, a mógł &quot;po swojemu&quot; zrobić jakieś 1-6 w drugim jak już focha złapał hehe

M 465

michal91

Użytkownik
No ja sobie Johnsona wziąłem po prostu i dlatego pytałem o Kyrgiosa na początku meczu. Z tego co pamiętam w tamtym roku w Szanghaju chyba właśnie Kangur też coś odstawił (chyba ze Zverevem, a jeśli się mylę to mnie poprawcie) i dlatego próbowałem w stronę Jankesa. Szkoda bo tylko zwrot, a mógł &quot;po swojemu&quot; zrobić jakieś 1-6 w drugim jak już focha złapał hehe
Tak, z Miszą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom