>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Orły z &quot;czerwem&quot;, Kangury w przewadze, ale... jakoś tych Syryjczyków mi żal (wieloletnia wojna, kraj &quot;pod rozbiorami&quot;, poligon dla morderców wszelkiej maści, ludzie zwykli mają przejeb...e)...
Ale mecz się jeszcze nie skończył. A wiadomo, że jako fan Aussie powinienem się teraz cieszyć, a jakoś nie mogę...

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Nie wiem jak to interpretować...Niby czysty przypadek, ale z tego zrobiło się 2:1 dla Australii.
Syryjczyk podaje prostopadłą piłkę, tę odbija sędzia, kontrę wyprowadza Australia, która przejmuje piłkę i bramka na 2:1...Szkoda mi ich strasznie..

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Orły z &quot;czerwem&quot;, Kangury w przewadze, ale... jakoś tych Syryjczyków mi żal (wieloletnia wojna, kraj &quot;pod rozbiorami&quot;, poligon dla morderców wszelkiej maści, ludzie zwykli mają przejeb...e)...
Ale mecz się jeszcze nie skończył. A wiadomo, że jako fan Aussie powinienem się teraz cieszyć, a jakoś nie mogę...
I 2-1 Kangury się cieszą, ale wymęczone to w bólach było.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
I to chyba koniec. Jeszcze słupek ratuje dupę Kangurom! Szacunek dla Syrii za walkę do końca. A to nie koniec gehenny dla Australii. Został jeszcze pojedynek z zespołem ze strefy Concacaf.

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Nie oglądam meczu, ale teraz wchodzę na fortunę i dają obecnie 5.20 na Gasqueta. Nie za dużo? Bez przełamań w 2 secie jak na razie. Co uważacie?

M 451

malizna

Użytkownik
Oglądam ich od lat. Nie zdziwię się. A trener (tak, czy siak) musi odejść! Jego pomysły mnie w....ą od długiego czasu (można sobie poczytać w odp. dziale).
Oglądacie ich od lat, a nie wiecie że to była ostatnia runda decydująca o awansie? ????

peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Hong Kong - Malezja 1
Gospodarze naturalizowali sobie 3 dobrych grajków... powinni łatwo wygrać zwłaszcza, że Malezja bez dwóch ważnych grajków

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom