>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
embojam 165

embojam

Użytkownik
Czy na 1xbet zaklad ten oznacza ze w meczu wygra gospodarz i bedzie under 4.5 ?
W1 i SN 4.5 - Tak ( SN to suma nizej tak mysle a SW wyzej? )
Ktos potwierdzi moje przemyslenia

D 319

defox

Użytkownik
Mialem postawiony zaklad w sts na mecz tenisa ktory zakonczyl sie kreczem. Minela juz godzina i zwrotu na koncie nie ma. Domyslam sie xe w takich przypadkach w tej jakze profesjonalnej firmie, konieczna bedzie interwencja czlowieka i zwrot pojawi sie po rozpoczeciu pracy czyli rano?

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Mialem postawiony zaklad w sts na mecz tenisa ktory zakonczyl sie kreczem. Minela juz godzina i zwrotu na koncie nie ma. Domyslam sie xe w takich przypadkach w tej jakze profesjonalnej firmie, konieczna bedzie interwencja czlowieka i zwrot pojawi sie po rozpoczeciu pracy czyli rano?
Sam sobie odpowiedziales

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Jak Agassi wpusci w koncu Maurito to pewnie Argentyna cos wcisnie
Chociaz tam jest trzech kreatorow i ze dwie sytuacje dla Benedetto
Hahaha jaka setka Gomeza teraz
Zachcialo sie Agassiemu Redondo to wysypal mu sie kontuzja po 3 minutach o ani Maurito ani Dybali. Beka z tamtych filozofów
Messi wcisnie jak Becks w 2001
Argentyna i jej lider to niezle gowno. Szkoda, ze ta Kolumbia dala dupy, bo wtedy na pewno nie awansowaliby, a tak maja jeszcze szanse psim swedem sie dostac.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
No nie wiem czy straszne. Mnie żaden z tych remisów nie zaskoczył. Wieczorem pisałem że z Ameryki Płd nie ma nic do grania bo mogą paść dziwne rozstrzygnięcia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom