>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
a teraz Ostapenko wyszła z 0-30 przy swoim broniąc 3 BP, brawo, widać że dziewczyna ma charakter i mózg a Cirstea bezmozg dalej z jednym tytułem w WTA sprzed 9 lat, pamietam jakim to ona miala byc talentem za mlodu hahaha ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
co ten Sugita robi ? oglada ktos bo nie moge odpalic streama? gosc mogł wyjsc na 3:0 a teraz jest 2:5 dla Mannarino i jego serwis. co za skosnooki d a un edit 2:6 gosc przegrał 6 gemow z rzedu ładnie sie przed swoją publicznoscią prezentuje

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Panowie, prosta sprawa. Jak to jest w Totolotku z zakładami na strzelca bramki, jeśli nie wyjdzie w pierwszym składzie? Prosiłbym o wyciąg z regulaminu bo nie mogę się doczytać :cool:

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
przeciez widac ze to jest ustawiony mecz jak nic patologia Sugity wali po oczach. Gosc od stanu 2:0 w 1 secie w kazdym swoim gemie serwisowym broni break pointow.w 2 secie wypracował sobie przełamanie Francuza po ciezkim gemie i zaraz swoj oddał bez walki

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
przeciez widac ze to jest ustawiony mecz jak nic patologia Sugity wali po oczach. Gosc od stanu 2:0 w 1 secie w kazdym swoim gemie serwisowym broni break pointow.w 2 secie wypracował sobie przełamanie Francuza po ciezkim gemie i zaraz swoj oddał bez walki
Co niby w tym meczu jest ustawione bo ja nic nie widzę?

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Co niby w tym meczu jest ustawione bo ja nic nie widzę?
to jak gra Sugita od 2:0 w 1 secie. gosc jest w formie ostatnio gra turniej u siebie i daje sie łamac prawie w kazdym gemie Mannarino. Sugita w 7 ostatnich swoich gemach serwisowych dawał Mannarino brekpointy. Mannarino w pierwszej rudndzie grał z Soedą przeciez duzo słabszym japonczykiem niz Sugita obecnie i tamten duzo wiecej ugrał z Francuzem

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
To nie znaczy że musi się ustawiać. Sugita jak i jego rywal to jest poziom na granicy toura a challengera także takie wpadki to powinny być do przewidzenia.
Jeszcze nie przegrał

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Sugita nie wygra napewno bo to byłoby przegiecie ale poudaje jeszcze ze walczy ???? o własnie oddaje gema serwisowego z 40:0 tak jak pisałem chwile wczesniej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom