>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
niestety Ruska gra troche za słabo za mało regularnie i za czytaelnie na Age w takiej dyspozycji i z taka motywacja ze broni pkt za ten turniej Kasatkina nie ma szans

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
wystarczy ze bedzie lepiej grala przy swoim i wygra bo radwa dramat przy podaniu
Agnieszka jest dramatyczna na serwie ale i tak wygrała pierwszego seta bedąc break w plecy a Kasatkina juz ma to tez w głowie i jak tylko bedzie wychodzic na prowadzenie to automatycznie odda widac jak jest sztywna przy tych serwisach .. teraz Aga łamie na 4:2 Kasa tego nie wytrzyma

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
W pre buki dawały @1,09 na Turków Istanbul Basket z Khimikiem @5,6 , a wynik odwrotny...przipadek? nie sądzę ????
warto coś zaryzykować,
Litwini z Cypryjskim AEK @4 ;) też mogą kręcić lody

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Agnieszka jest dramatyczna na serwie ale i tak wygrała pierwszego seta bedąc break w plecy a Kasatkina juz ma to tez w głowie i jak tylko bedzie wychodzic na prowadzenie to automatycznie odda widac jak jest sztywna przy tych serwisach .. teraz Aga łamie na 4:2 Kasa tego nie wytrzyma
czytam tak te Twoje teorie spiskowe i te madrosci, od smiechu sie powstrzymam. ale Kasatkina juz powoli lapie regres formy, więc tak czy inaczej powinna tu polecieć z Radwanska 2-0, ktora ma o co walczyc. Zastanawiam sie na poprzednim postem jak to wyknułeś, ze Potro będzie wiedzial, ze w tak wyrównanym meczu zlapie 5-2 na seta, zeby go oddac ???? po dobrej cenie, ale to tylko moje przemyslenia przeciez.
e: chyba, ze sie ugadal z Rumunem, ze mu pusci tak czy siak mecz 2-0 a ten go oprowadzi po pałacu Draculi. W sumie to Bulgar ale dla mnie i tak wyglada podobnie.

D 570

duff999

Użytkownik
Na forum widzę coraz gorszy poziom. Ludzie szukający ustawek u takiego człowieka jak Del Potro. Błagam ????
Co do Kasatkiny to gra równy mecz. Brakuje jej przyspieszenia i pojscia do przodu za piłką, ale jesli da radę w 2 secie to moim zdaniem bedzie lekką fawortyką w 3cim ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom