>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Zart to, że ktokolwiek na tym forum grał wczoraj i dziś na Radwanska.
Od rana mówiłem, ze te 2,30 na Kasatkine wydaje się zajebistą opcją.
Radwanska jest tak niepewna, że albo grać przeciwko lekko, albo omijać z daleka te mecze.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
czytam tak te Twoje teorie spiskowe i te madrosci, od smiechu sie powstrzymam. ale Kasatkina juz powoli lapie regres formy, więc tak czy inaczej powinna tu polecieć z Radwanska 2-0, ktora ma o co walczyc. Zastanawiam sie na poprzednim postem jak to wyknułeś, ze Potro będzie wiedzial, ze w tak wyrównanym meczu zlapie 5-2 na seta, zeby go oddac ???? po dobrej cenie, ale to tylko moje przemyslenia przeciez.
e: chyba, ze sie ugadal z Rumunem, ze mu pusci tak czy siak mecz 2-0 a ten go oprowadzi po pałacu Draculi. W sumie to Bulgar ale dla mnie i tak wyglada podobnie.
Hajs powiedz w którym momencie Kasatkina zaczeła tracic forme?;) w meczu dziewczyn nie szukam w zadnym wyppadku jakies ustawki tylko analizuje to co sie dzieje na korcie. a w meczu Del Potro macie racje przeciez nikt nie jest w stanie stwierdzic co było naprawde.. trzebaby samego Delpo zabrac i spić jak psa a potem sie go zapytac : Delpo to była ustawka czy nie;) ja po tych trzech latach grania tenisa widziałem juz takie rzeczy w wykonaniu topowych tenisistów ze nic mnie nie zdziwi

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Hajs powiedz w którym momencie Kasatkina zaczeła tracic forme?;) w meczu dziewczyn nie szukam w zadnym wyppadku jakies ustawki tylko analizuje to co sie dzieje na korcie. a w meczu Del Potro macie racje przeciez nikt nie jest w stanie stwierdzic co było naprawde.. trzebaby samego Delpo zabrac i spić jak psa a potem sie go zapytac : Delpo to była ustawka czy nie;) ja po tych trzech latach grania tenisa widziałem juz takie rzeczy w wykonaniu topowych tenisistów ze nic mnie nie zdziwi
skoro nie jestes w stanie stwierdzic chociaz w 60 procentach czy przypadek Potro to byla ustawka, to po jaka cholere wypisywac takie farmazony, nie to, zebym sie czepial ale tak w ciagu dnia to znajdujesz 3 takie ustawki, tylko pozniej glupio napisac, ze moze jednak to jest sport. Co do Kasaktiny, jest to moja prywatna opinia, ze zaczyna sie lekki zjazd. Po trzech latach to ty chyba gimnazjum konczyles.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
skoro nie jestes w stanie stwierdzic chociaz w 60 procentach czy przypadek Potro to byla ustawka, to po jaka cholere wypisywac takie farmazony, nie to, zebym sie czepial ale tak w ciagu dnia to znajdujesz 3 takie ustawki, tylko pozniej glupio napisac, ze moze jednak to jest sport. Co do Kasaktiny, jest to moja prywatna opinia, ze zaczyna sie lekki zjazd. Po trzech latach to ty chyba gimnazjum skonczyles.
Hajs po co taka spina ja tez wszystko co pisze to moja prywatna opinia to chyba oczywiste ???? tak samo nie mozesz przeciez nawet w 5% powiedziec i dac dowodu ze mecz Delpo był czysty ????
a Kasatskina z Radwanską trzymają nas w niezłym napieciu haha

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
i tak to ogarnie, chcociaz 3 seta juz nie tykam jak polapaliscie kursy kolo 3 to warto bylo zagrac.
Mrbrightside, różnica polega na tym, że wydalem swoja opinie na temat obecnej formy jednej z zawodniczek, nie piszac o ustawianiu meczy przez innych, jako to bym więcej wiedział niż wiem, ale będzie już.

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Z Dimitrovem ustawka? Gość był w tym turnieju w finale w tamtym roku ostatni mecz gładko wygrał z Potro, więc nie wiem czemu Argentyńczyk był faworytem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom