Hajs powiedz w którym momencie Kasatkina zaczeła tracic forme? w meczu dziewczyn nie szukam w zadnym wyppadku jakies ustawki tylko analizuje to co sie dzieje na korcie. a w meczu Del Potro macie racje przeciez nikt nie jest w stanie stwierdzic co było naprawde.. trzebaby samego Delpo zabrac i spić jak psa a potem sie go zapytac : Delpo to była ustawka czy nie ja po tych trzech latach grania tenisa widziałem juz takie rzeczy w wykonaniu topowych tenisistów ze nic mnie nie zdziwiczytam tak te Twoje teorie spiskowe i te madrosci, od smiechu sie powstrzymam. ale Kasatkina juz powoli lapie regres formy, więc tak czy inaczej powinna tu polecieć z Radwanska 2-0, ktora ma o co walczyc. Zastanawiam sie na poprzednim postem jak to wyknułeś, ze Potro będzie wiedzial, ze w tak wyrównanym meczu zlapie 5-2 na seta, zeby go oddac ???? po dobrej cenie, ale to tylko moje przemyslenia przeciez.
e: chyba, ze sie ugadal z Rumunem, ze mu pusci tak czy siak mecz 2-0 a ten go oprowadzi po pałacu Draculi. W sumie to Bulgar ale dla mnie i tak wyglada podobnie.
skoro nie jestes w stanie stwierdzic chociaz w 60 procentach czy przypadek Potro to byla ustawka, to po jaka cholere wypisywac takie farmazony, nie to, zebym sie czepial ale tak w ciagu dnia to znajdujesz 3 takie ustawki, tylko pozniej glupio napisac, ze moze jednak to jest sport. Co do Kasaktiny, jest to moja prywatna opinia, ze zaczyna sie lekki zjazd. Po trzech latach to ty chyba gimnazjum konczyles.Hajs powiedz w którym momencie Kasatkina zaczeła tracic forme? w meczu dziewczyn nie szukam w zadnym wyppadku jakies ustawki tylko analizuje to co sie dzieje na korcie. a w meczu Del Potro macie racje przeciez nikt nie jest w stanie stwierdzic co było naprawde.. trzebaby samego Delpo zabrac i spić jak psa a potem sie go zapytac : Delpo to była ustawka czy nie ja po tych trzech latach grania tenisa widziałem juz takie rzeczy w wykonaniu topowych tenisistów ze nic mnie nie zdziwi
oby dubla z Dimą mi zamyka ????I Radwa odłamała, spokojnie, ogarnie ????
Hajs po co taka spina ja tez wszystko co pisze to moja prywatna opinia to chyba oczywiste ???? tak samo nie mozesz przeciez nawet w 5% powiedziec i dac dowodu ze mecz Delpo był czysty ????skoro nie jestes w stanie stwierdzic chociaz w 60 procentach czy przypadek Potro to byla ustawka, to po jaka cholere wypisywac takie farmazony, nie to, zebym sie czepial ale tak w ciagu dnia to znajdujesz 3 takie ustawki, tylko pozniej glupio napisac, ze moze jednak to jest sport. Co do Kasaktiny, jest to moja prywatna opinia, ze zaczyna sie lekki zjazd. Po trzech latach to ty chyba gimnazjum skonczyles.