Tak samo jak Sharapova ???? ????Delpo ogarnie ?
miej tyle postów co ja i reputy to bedę z Tobą dyskutował ????Tak samo jak Sharapova ???? ????
Nie sądziłem, że to wyznacznik rozmowy z tobą. Mam nadzieję, że w życiu kobiety nie wybierasz po postach na instagramie i lajkach na facebooku bo z ręką zostaniesz #noofensmiej tyle postów co ja i reputy to bedę z Tobą dyskutował ????
2-1Kunlum zw meczu
Powinni wygrać
Myślę że można już rozliczaćDimitrov 2,18
Wlasnie chcialem Ci napisac ze Delpo juz nie gra na wyniki zeby wygrac turnieje szlemy itp on ze swoim stanem zdrowia i wiekiem musi myslec zeby jak.najwiecej mozliwe zarobic. A na tym meczu pewnie na samym tym jednym secie co z 5:2 oddal zarobi wiecej niz jakby wygral caly turniej ????Co zrobił Delpo teraz to ja nie mam pytań...najpierw 5:2* 30:15 a teraz 5*:3 15:0...
,,Czysty mecz".... 5:6* i Bułgar na mecz...
No mowie ze on juz sie nie kryje z tym ze musi ograniczyc ryzyko kontuzji czyli grac jak najmniej a jak najwiecej ustawiac ???? emerytura musi być ???? ale podoba mi sie jak oni do kamer i wywiadow mowia jak to im najbardziej zalezy na.wygrywaniu turbiejow trofeow itp hajs musi sie zgadzacDlatego z tenisem to nie ma nigdy pewnosci. Taki walek jak Delpo teraz zrobil to w pale sie nie miesci...